|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TUUUB ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 91 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mar 2016 Saat 08:24 |
iyi günler doktor bey kızım yine hasta öksürük krizine girdi gece.Sık , kesik öksürüyor. Tam öksüremiyor sanki.Karın kasları ağrıyor öksürmekten.Sabah kalkınca yine öksürük krizi başladı.Ballı limon su veriyorum.Bir iki kez hapşırdı.Burun tıkalı.Bunaldım doktor bey geniz eti probleminden beri iki haftada bir hasta.Ameliyat yaptırmadık.
Öksürük tablosuna baktım ateşsiz öksürük ,sık hastalanma var ama gelişme geriliği olarak sadece çok zayıf.34 hafta 11.5 kg Basit grip mi yoksa kistik fibrosis midir? Tam iyileşiyor derken tekrar hasta. Lütfen yardımm
Düzenleyen TUUUB - 12 Mar 2016 Saat 10:10 |
|
![]() |
|
TUUUB ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 91 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hala öksürüuyor doktor bey.Kahvaltı bile yapamadı.Keyfi iyi gibi ama öksürük rahat bırakmıyor.Öksürük şurubu vermeyin diyorsunuz doktor bey bu öksürüğün sebebi nasıl bulunabilir.Doktora götürsek antibiyotik veriyor herşeye.
|
|
![]() |
|
ateşi çıkmaya başladı doktor bey.Öksrük devam ediyor.sıvı vermeye çalışıyorum.Öksürük sanki havlar gibi.Öksürüklü hastalıkların değerlendirilmesinde bronşit diyor .Doktora gitmeli miyiz?BurdA AİLE HEKİMİ VAR.
|
|
![]() |
|
ateş çıkmadı fakat vücut ısısı artıyor gibi. öksürürken öksürük içinde kalıyor gibi arka arkaya öksürüyor.Kasıklarım ağrıyor diye ağladı.Tuvalete götürdüm gaz ve kaka yaptı. üstten de gaz çıkarrtı bir kaç kez.İştahı da yok
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|