Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - öksürük krizi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumöksürük krizi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
TUUUB Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 91
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TUUUB Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: öksürük krizi
    Gönderim Zamanı: 12 Mar 2016 Saat 08:24
iyi günler doktor bey kızım yine hasta öksürük krizine girdi gece.Sık , kesik öksürüyor. Tam öksüremiyor sanki.Karın kasları ağrıyor öksürmekten.Sabah kalkınca yine öksürük krizi başladı.Ballı limon su veriyorum.Bir iki kez hapşırdı.Burun tıkalı.Bunaldım doktor bey geniz eti probleminden beri iki haftada bir hasta.Ameliyat  yaptırmadık.
Öksürük tablosuna baktım ateşsiz öksürük ,sık hastalanma var ama gelişme geriliği olarak sadece çok zayıf.34 hafta 11.5 kg
Basit grip mi yoksa kistik fibrosis midir?
Tam iyileşiyor derken tekrar hasta. Lütfen yardımm

Düzenleyen TUUUB - 12 Mar 2016 Saat 10:10
Yukarı Dön
TUUUB Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TUUUB Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2016 Saat 10:14
hala öksürüuyor doktor bey.Kahvaltı bile yapamadı.Keyfi iyi gibi ama öksürük rahat bırakmıyor.Öksürük şurubu vermeyin diyorsunuz doktor bey bu öksürüğün sebebi nasıl bulunabilir.Doktora götürsek antibiyotik veriyor herşeye.

Yukarı Dön
TUUUB Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TUUUB Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2016 Saat 12:12
ateşi çıkmaya başladı doktor bey.Öksrük devam ediyor.sıvı vermeye çalışıyorum.Öksürük sanki havlar gibi.Öksürüklü hastalıkların değerlendirilmesinde bronşit diyor .Doktora gitmeli miyiz?BurdA AİLE HEKİMİ VAR. 

Yukarı Dön
TUUUB Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TUUUB Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2016 Saat 18:22
ateş çıkmadı fakat vücut ısısı artıyor gibi. öksürürken öksürük içinde kalıyor gibi arka arkaya öksürüyor.Kasıklarım ağrıyor diye ağladı.Tuvalete götürdüm gaz ve kaka yaptı. üstten de gaz çıkarrtı bir kaç kez.İştahı da yok

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.