|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nrcnkdlk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mar 2016 Saat 23:35 |
Iyi aksamlar hocam.5 yasinda oglum var.nerdeyse bir aydir mide bulantısı yasiyor.
arada bir geciyo 2 gun iyi 3 gun tekrar kotu oluyo.simdi de 1 haftadir kusma da basladi.gecen hafta acile goturduk baya bir kusmustu.kan tahlili yapildi iyo cikti sonucu.bide gaita tahlili ve gaita kulturu istedi dr.ama veremedik hala. serum taktilar.biraz iyi geldi tam gecti derken buguntekrar basladi.sabahtan beri midem bulaniyo diyip durdu rengi falab sarardi bembeyaz oldu bitin gun.en son aksam da baya hir kustu cok korktum hocam.acile goturdugumuz dr su ilaclari verdi debridat flagyl nbl gida takviyesi bublari verdi .sadece bir iki kere gida takviyesi ve debridat isimli ilaci verdim duzenli kullanamadim.ne yapmam gereliyor hocam lutfen yardim edin. cok bunaldim cok uzuluyorum halsiz bir sekilde yatiyo cocuk ayagi bile kalkamiyo bulantidan bir turlu gevmedi.neyin nesi hocam bu bulanti
|
|
![]() |
|
nrcnkdlk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kusura bakmayin yazmayi unitmusum arada bir ishalde oluyo midebulantisi ile birlikte basliuo kusma ardindan ishal.
ama her zaman değil. Arada sadece ishal.basen sadece kusma.bazende mide bulantisi seklinde hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hic ates'den bahs etmemissiniz.. Herhalde yok!! Bu durumda; 1- Yerlesik bir barsak enfeksiyonu olabilir. Bactrim surup: gunde:2x1.5 olcek, 5 gun verin. 2- EGER: Bu sikayetler yaninda, agiz suyu akiyor ve asiri sekilde; burun kasintisi varsa, barsak solucani olabilir.
EGER; bu bulgular varsa, Andazol surup, 15 gun ara ile birer olcek(10ml) verin..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok tesekkur ederim hocam cevabınız icin.hocam bactrim surubu ne kadar kullancaz bi de ac mi tok mu verilcek
Evet hic ates olmadi.bu arada bir iki hafta once grip oldu o zaman atesi oldu sizin dediklerinizi yaptim atlattik o zaman.arada bir yine nezle gibi oluyo hapsirik birun tikanikligi oluyo su anda da var.ama hic bie ilac vermeden sizin sayenizde atlatiyoz.bujun uzerine bi de bu mide bulantisi sikayeti eklendi.eski maillerinizde domuz gribinden de bahsetmissiniz o acidan bunlari yazma geregi duydum.domuz gribi ile alakasi yok bizim sikayetimizin dimi hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
OKUYUN:
" 1- Yerlesik bir barsak enfeksiyonu olabilir. Bactrim surup: gunde:2x1.5 olcek, 5 gun verin. " Ac tok farketmiyor. Etse idi yazardim. Yazmadigim sey; "yok" demektir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|