Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 3aydir Gecmiyen tikaniklik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum3aydir Gecmiyen tikaniklik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kirazbebek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 177
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kirazbebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 3aydir Gecmiyen tikaniklik
    Gönderim Zamanı: 16 May 2016 Saat 17:50
İyi gunler Kadir Bey tekrar hosgeldiniz ve basiniz sagolsun diyorum..
Hocam benim kizim 14 aylik 10.4 kg 77 cm anne sutu ve ekgidayka besleniyor sizin sayenizde bu zamana kadar hic ilac vermedim cok sk hastalanan bir bebek hep eski maillerinizi okuyarak bu zmana geldim..
Mart ayinda tekrar hastaalndik burun tiaknikligimiz kesinlikle cold mix yada serum fizyolojikle gecmiyor o zmandan bu zaman hlaaaaa tikali ozellikle uyudugunda burnu komple tikali 2.5 aydir geceleri kucagimzda gezinerek uyutuyoruz nerde rahat ederse sanki mutfakta burnu daha rahatliyor..kafasi cok terliyor..onceden d vitamini eksigi vardi sizden okudugum kadariyla d vit ampul kullanmistim..istahi tamamen azaldi.zaten iki uc aydir ayni kiloda hic kg almiyor..nefes alirken cok zorlaniyor ve horluyor burnu tamamen kapali simdi burun akmaya basladi sabahlari uyandiginda bi kc saat koyu kivamli ve koyu sari ancak gun boyunca seffaf akiyor..cocuk druna goturduk hic yapilmamisti tahliller yaptirdik hepsi asagida..kbb druna gonderdi oda kamerayla bakip geniz akintisi oldugunu ve geniz etinin
Oldugundan buyuk oldugunu soyledi..(o zaman burnumuz akmiyordu)
Zyrtek surup ve risonel sprey 3-4 gun sadece aksamlari kullanin dedi.
Ben hic birini vermedim ama cocugumun uykusu bitik nefes alamiyor abatmiyorum uyurken adeta zorlanarak gogus kafesi inip cikiyor ve burun calismiyor😞hem ben hem esim ve en onemliside bebegimiz cok yorgun..ne yapicagini sasirdim esim israrla kulanmamizi soyluyor..bu arada gozlerindede kasinti ve capaklanma basladi gozleri sulaniyor uyandiginda capaktan acamiyor hemen tobresed basladim.Bu durumda ne yaoacagim?esim de alerjik bi baba bu ara onunda alerjisi costu😕 cok uzun oldu kisura bakmayin iyi ki varsiniz yoklugunuz olmaz insAllah...
Durulu Günler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118684
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 May 2016 Saat 23:01
Gribin sonuna gelmissiniz.. Cok sikistiginizda; Iliadin daml. gunde 2x2'ser damla, 3 gun kullanabilirsiniz.
SAKIN, Zyrtec ve spreyi kullanmayin.
Eski maillerei okuyun.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kirazbebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 May 2016 Saat 10:40
Eski mailleri surekli okudugum icin zaten bu kadar cabam hocam..illiadini kullandim 3 gun olunca birakmistim.kulaklarina cok daliyor cok kasiyor icine parmagini sokup kasiyor..ancak simdi burun akintisi bitti hala tikaniklik devam ediyor..2.5 aydir grip surer mi hocam?bir de bebekte d vitamini degeri ne kadar olmali kanda bakildiginda her hastane farkli deger veriyor?acaba icirdigim ampul yeterlimidir?inanilmaz terliyor cunki?
Durulu Günler
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kirazbebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 May 2016 Saat 11:06
İki hafta once yaptirdigimiz tahliller

Durulu Günler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118684
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 May 2016 Saat 18:29
1- Kan degerleri normal.. Eriskin Referans araligina gore BILE, normal...
2- WBC; yasina gore, normal sinirlar icinde, Burada da; Eriskin referans araliklari kullanilmis.
LYM% ve MON%'lerinin yuksek olmasi, hadisenin Virutik bir hastalik olan; Enfeksiyoz Mononukleoz
oldugunu gosterir.
Turk doktorlari bu hastaligi bilmezler. Sakin onlarin hicbir zirvaliklarina inanmayin, hicbir dediklerini
yapmayin. Bu hastalik zararsiz bir hastalik olup, kendiliginden gecer. Hicbir ilaci yoktur. Diger bir ozelligide;
hem atesli devresi hem Gripli devresi uzun surer.  
3- Dvit seviyesi; 30pg/mL'nin ustunde olmasi gerekir.
Bu ay 1 defa;  1 Ampul Dvit3 icirin ve her sene tekrarlayin. D vitamini ile ilgili makalemi ilk sayfadaki "Yazarlar" bolumunden okuyun.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 May 2016 Saat 18:33
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.