|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifck ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 May 2016 Saat 11:39 |
Hocam kızım 27aylik ve neredeyse doğdu dugali normal kaka yapmıyor kabizda olsa ishalde olsa mukuslu ve ara ara kan görüyorum geçen yıl Dr.goturdum enfeksiyon var dediler ve flajy diye bi şurup vermişlerdi bi kaç kez verdim çocuk gazını bile çıkaramadı ve kestim ogunden beridir hiçbirşey kullanmıyorum ve hala sorunlu kaka devam ediyor .tahlillere güvenmiyorum ne yapayım kan çok endişelendiriyor beni.(çok ozur dilerim eski suallere ulaşamadım).
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kilosu; 12.8kg'dan fazla ise, hastalik yok. Pirinc,patates, muz ve elmayi kesin. Yag ve seker oranini arttirin.
|
|
![]() |
|
elifck ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kilosu 14.5tsk ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu kadar yemege, boyle kaka !!! Tabiiki boyle kaka yapar...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|