Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Alerjik astim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAlerjik astim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
inciboncukus Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 47
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı inciboncukus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Alerjik astim
    Gönderim Zamanı: 25 May 2016 Saat 15:20
Sayın hocam merhaba, 8 yaşında 137.5 cm 33.5 kg erkek çocuğum dün gece kalbim çok fazla atıyor ve kaburgam ağrıyor (ön) diye bizi ayağa dikti. Bugün çocuk doktoruna götürdüm. Akciğer filmi istedi. Branşlar dolu dedi. Hava vermek istedi ben kabul etmedim. Kan tahlili istedim. Wbc 8.32 gra 73.8 ige 212.92 crp 9.0 değerlerine dayanarak ventolin surup ve nebul, pulmicort, mac rol, asist, deloday surup verdi. Almadım tabi ki. Alerjik bir çocuk dedi. Ben geniz akıntısı var diye iliadin başladım. Başka bir şeye gerek var mi? Ağızda koku yok. Dilde pas yok sadece beyazlık var dilinin üzerinde. Ateş yok.Çok teşekkürler 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117923
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 May 2016 Saat 20:32
Aferin.. Bakiyorum, "maymunun gozu acilmis"...
Goruyorsunuz, hemen , SARLATANLIGIN: 1.safhasi'na hemen baslamak istiyorlar..
Turkiye'de yaygin olarak kullanilan; sarlatanligin:3 Safhasini iyi ogrenin ve asla unutmayin.
Sadece benim Gripler icin anlattiklarimi uygulayin.
Sahi simdiye kadar hic Grip teshis eden Turk cocuk doktoru gordunuzmu???
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.