|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sağlıklı ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 May 2016 Saat 12:03 |
Hocam merhaba,
Oğlum 28 aylık 2 yaş rutin kan tahlilinde HGB 12.6 Ferritin 9.83 Demir(serum) 175.79 Demir bağ. Kapasitesi 413 çıktı Ferritin düşük ama Demir ve Demir bağ. Normal değerlerden yüksek bu neden olabilir? Çok hareketli bir çocuk diz altında sürekli morluklar oluşuyor, oluyor kısa sürede geçiyor Ama yenileri oluyor sayısı birden fazla,geçen gün bir tane sırt kısmında bir tane üst bacak yan kısmında da oldu sağa sola çok çarpıyor parkta oynuyor vs ama yine de endişeleniyorum. Bu aralar arada yoruldum diyor ama şımarıklıktan gibi çünkü oyun oynarken hiç yorulmuyor yürürken kucak istediğinde yoruldum diyor bazen Sizce endişelenecek bir durum var Mıdır? . |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117918 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hep ayni SAHTEKARLIK.. Turk cocuk doktorlarinin artik tamama yakini bu sahtekarlik seklini asiri benimsediler. 2 yasindaki cocugun kan degerlerini ERISKIn referans araliklari ile mukayese edip, Turkiye'deki butun cocuklara Anemi teshisi koyup, ilac basliyorlar. Bu sahtekarligin aga babasida Saglik bakanligidir. Dunya'da arasaniz, Turkiye'nin Saglik bakanligindan daha sahtekar assagilik bir saglik bakanligi bulamazsiniz. 2yas cocugunda: HGB: 10.5-13g/dL araligindadir. Sizde 12.6, ust sinira yaklasmissiniz. Bu sahtekarlarin yalanlarina kanarda Demir kullanmaya devam ederseniz, zehirlenme dozuna bile erisirsiniz. FERRITIN: 2 yas Referans araligi: 7-140ng/mL DEMIR : " " : 40-100 microgram/dl DEMIR BAGLAMA " " : 100-400microgram/dL dir.. Sizin cocugunuzda, eksik hic bir sey yoktur. Bu dalaveralar hep, sizi korkutup, abone olmanizi ve onlar icin; "omur boyu aylik gelir" olmaniz icindir.. Hukukta aksayan bir durum oldugunda; Avrupa Insan Haklari Mahkemesine sikayet edersinizde, Saglik konusunda sikayet edebileceginiz bir makam yoktur. Olsa idi, 10 seneyi geckin bir zamandan beri suregelen bu sahtekarlik devam etmezdi... Allah yardimciniz olsun.. Cocugunuzda KAN ile ilgili; hicbir rahatsizlik yoktur. |
|
![]() |
|
Sağlıklı ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Demir ilacı kullanmıyoruz,Dr gerek olmadığını söyledi.
Çok teşekkür ederim hocam,iyi ki varsınız içimi çok rahatlattınız. |
|
![]() |
|
Hocam tekrar rahatsızlık veriyorum
Dün kü cevabınız için çok teşekkür ederim,Peki bu çok sık olan morarmalar darbeden mi kaynaklanıyordur,evet çok hareketli ama morarmalar sık ve sayıca fazla olduğu için endişeleniyorum,herhangi bir hastalıktan kaynaklansa çabuk geçmezdi ama değil mi? Neden sürekli kötü belirti arıyorum bilmiyorum ama bu sabah diş etlerine baktım şiş ve beyaz durumda,daha önce hiç dikkat etmediğim için hep mi böyleydi bilmiyorum aslında. Herhangi kötü bişey olsa kan tahlilinde anlaşılırdı değil mi? Bu aralar maalesef etrafta çok ismini bile sevmiyorum ama lösemi duydum o yüzden kafamda hep bir korku var Endişelerim bu sonuçlara göre yersiz değil mi? Son cümlenizde kan ile ilgili bir rahatsızlığı yok yazmışsınız,içim rahat olsun değil mi? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117918 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, darbeden... Evet, kotu bir sey olsa; Kan sayimindan bile belli olur. Sizde oyle bir sey yok.. Losemilerde Trombosit sayisi(PLT) SIFIR olur. SAKIN; Turk doktoralrinin gazina gelmeyin... Ben Hacettepe Hematoloji'de calisirken, bize pekcok Losemi olmayan, ama Istanbul'da Losemi teshisi konup, tedavi baslanmis hasta gelirdi..
Ilacla tedavi edildi denilen Losemilerin cogu Losemi degildir. Ancak kemik iligi nakli yapilanlar tedavi olmus sayilirlar.
|
|
![]() |
|
Hocam çok teşekkürler
Allah sizden razı olsun. Bana dünyaları verdiniz şu an |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|