|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Tuccc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haz 2016 Saat 00:01 |
Hocam merhaba.oğlum 16 aylık 2. Aydan beri kaka problemi var anne sütü aldığı için bu durumu uzun süre önemsemedim.ek gıdaya geçtikten sonra kabızlık problemimiz başladı be yapsam kar etmedi uzun süre duphalac kullandık o da artık etki etmedi hatta poposunda yırtık oluştu.dr a götürdüm duphalac etki etmiyorsa sokol şurup kullanın dedi.şurubu aldım poposuna anestol trosyd bepanten ve bir sürü krem denedik ama yırtık geçmedi.3 günde bir kaka yapıyor ve kakası şuruptan dolayı cıvık olsa bile 2,5 saat ağlayıp öyle yapıyor.artık iyice çaresiz kaldık resmen çocukta travma oluştu kaka yapacağı Zaman sürekli koşuyor ağlıyor en son ıkınarak yapıyor.sürekli kabızlığı için ve özellikle poposundaki yırtık için ne önerirsiniz şimdiden teşekkürler .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Popoda "yirtik" olsa, KANAMA olurdu...Oldumu?? Kanamiyorsa, gordugunuz, popo deliginin buzulmesi olan "pot" cizgisidir.
Bir sekilde, bir vakit, kaka yaparken cani yandigindan, her kaka yapista, poposunu sikma refleksi gelismis. Pirinc, patates, Muz ve elma vermeyin. Sokol'a devam edin.
|
|
![]() |
|
Tuccc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tekrar merhaba hocam.size mesaj yazdığım günden 1 hafta öncesine kadar sokol şurubu kullandım.şurup kullandığım sürede oğlum 3 günde 1 kaka yapmaya devam etti ama ağlamaları azaldı.bir haftadır azı dişleri çıkmaya başladı bununla beraber burun akıntısı halsizlik var hiç bir ilaç vermeden sizin tavsiyelerinizle devam ediyorum.sorun hastalıkla beraber şurubu kesinlikle içmiyor poposundaki çatlak fito krem kullanmamıza rağmen geçmiyor kaka yaptığında daha da açılıyor kakasında herhangi bir kanama yok.iştahı da dişlerden dolayı çok az.gün içinde çorbayı zor içiyor yediğü tek şey karpuz ve üzüm.sokol şurubunda bir haftadan fazla kullanmayanınız yazıyor ben 1 buçuk ay kullandım neredeyse bu kabızlık ve poposundaki çatlak Nasıl düzelir şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kabizligi zamanla duzelecek. Popodaki 'catlak' dediginiz, catlak degilki iyilsesin.. Zaten varsa bile, kabizlik devam ettigi surece ve kalin kaka yaptigi surece, gecmez. Sokol ve Duphalac'i donusumlu kullanin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne kadar süreyle dönüşümlü kullanayım hocam sokolda bir hafta yazıyor duphalacta da aynı şey geçerli mi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Anlamayacak bir sey yok... 1 hafta Sokol, 1 hafta Duphalac kullanin.. Aralarda da 3-5 gun aralar verebilirseniz, daha iyi olur. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|