Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - boyu uzamıyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumboyu uzamıyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aycakerem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 112
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aycakerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: boyu uzamıyor
    Gönderim Zamanı: 09 Haz 2016 Saat 22:43
Hocam merhaba,
4 yaş 3 aylık oğlum 103 cm ve 16.8 kg. Yaklaşık 1 yıldır aynı boyda.. eylül ayında alerjik reflü tanısı kondu
Tavuk, balık, çavdar,domates, kakao, ineksütüne alerjisi çıktı. Bir süre diyet yaptım ama pek değişiklik
olmayınca ve sizin görüşlerinizi de okuyarak diyeti tamamen bırakmasam da esnettim sadece tavuk ve balık vermedim.
1 yıldır aynı boyda olması normal mi hocam artık endişelenmeye başladım?? Doğduğundan beri hep iştahsız bir çocuk sizce
ne yapmalıyım?
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aycakerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2016 Saat 22:57
hocam ek gıdaya başladığımızdan beri hergün düzenli 1 kase yoğurdunu yedi. her sabah 1 dilim peynir de yer.
Ama süt içmiyor. bebekliğinde beni 4 ay emdi mama, ineksütü de içmedi. Yeme konusu hep sıkıntılı idi, 
2 .5 yaşında katı gıdaya başladı, hala meyve yemez ama sebze yemeklerini yer..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119440
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haz 2016 Saat 06:10
Boy ve kilosu, Turk ortalamasina uygun..
(Ilk sayfadaki Boy_kilo cetvelinden takibini yapin)..
Ister sut, ister yogurt, ister muhallebi, ister dondurma seklinde; en az 500ml sut/sutlu gidayi tuketmesi
sart.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aycakerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haz 2016 Saat 19:08
hocam boy persentil olarak 25-50 aralığına düşmüş ve 1 yılda 1 cm bile uzamadı bu normal midir?
Sütü hiçbir türlü içiremedim hala da içiremiyorum ama hergün yoğurt ve peynir yedi.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119440
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2016 Saat 03:11
Dedigim gibi; ortalama,600ml sut/sutlu gida alirsa merak etmeyin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.