|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NnesrinN ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haz 2016 Saat 14:54 |
Hocam kızım 18 aylık,
Dün akşamdan beri süren ateşi var. 38-38.5 lardaydı çok müdahale etmek istemedim sadece duş aldırdım gece. Sabaha karşı 39 a kadar çıktı. Calpol verdim ılık duş aldırdım bunlara rağmen 39.5 u buldu. Fitil de verdim son çare iki kez ılık duş da aldırdım ama hiç düşmedi. Mecburen çocuk doktoruna götürdük. Boğaz enfeksiyonu dedi antibiyotik yazdı. Yazılarınızı okudum. Dilde pas oluşumu demişsiniz. Kızımın dili beyaz ama normalde de anne sütü aldığından beyazlık oluyodu. ayırt edemedim. Antibiyotiği kullanalım mı? 39 ve üstü ateşte ne yapmalıyız? |
|
![]() |
|
NnesrinN ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 40 41 dereceye kadar çıkıyo ateşi uyku hali yapıyor ateş düşürücü de veriyorum düşmüyor. Augmentin bid yazmış doktor başlayalım mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin baslamayin.. Boyle yuksek ates; genellikle, 6.Hastalik isaretidir.
3.gun ates duser ve dokuntu baslarsa; kesin 6.Hastaliktir.. Turk doktorlari; her atesli cocuga antibiyotik yazarlker.. Biliyorlar kendilerinin ne kadar keriz doktor olduklarini ve bir teshis koymaktan bile aciz olduklarini!!! Atesden korkmayin.. Son 3 gunku mailleri okuyun. Hep ayni sual soruluyor.
|
|
![]() |
|
Hocam ateşi 41 i geçince kusmaya başladı. Çok şiddetli kusunca yine hastaneye götürdük mecburen. Serum takıldı içine ilaç katılıp. Bir de hemogram crp bakıldı. Sonuçlara göre damardan antibiyotik yaptılar. Evde de antibiyotik şuruba devam etmemizi söylediler.sonuçların resmini yükleyeceğim. Siz yorumlar mısınız hocam?
|
|
![]() |
|
http://i.hizliresim.com/kvOy3r.jpg
|
|
![]() |
|
Hocam herhalde olmadı resim
Crp:84 Wbc:21.8 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Agizdan ilac alabiliyorsa, igneye bile gerek olmaz. Kusmasi da varsa, o zaman ignelere devam edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|