|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
snglmlk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Tem 2016 Saat 05:04 |
Merhabalar,4 yaşındaki oğlum kakasını yaptığında klozette yağ birikintisi olduğunu farkettim. Gün içerisinde de çamaşırı sürekli olarak bu turuncu yağla kaplı oluyordu. İdrarını yaparken de yine poposundan yağın aktığını görebiliyorum. Bu arada ishal de değil. Yeme içmesiyle ilgili büyük bir degisiklik de yok. Sadece bir haftadır yaşadığımız yerden uzakta bir koydeyiz. Herhangi bir hastalık mı kaptı acaba diye merak ediyorum.gun içerisinde hastaneye gideceğiz. Hangi uzmana görünmemiz gerekir. Rahatsizliginin sebebiyle ilgili fikrini belirtebilirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120870 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir sey yapmayin.. Bazi ishaller bu sekilde kaka yapar..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Tem 2016 Saat 18:02 |
|
![]() |
|
snglmlk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevabınız için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|