Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kulak memesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkulak memesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
barbaros430 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 135
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı barbaros430 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kulak memesi
    Gönderim Zamanı: 24 Haz 2016 Saat 08:58
Hocam merhaba,
4,5 yaşındaki oğlum ne zaman grip olsa ya da olacak olsa kulak memesinde iki üç nokta kadar kan oturması gibi bir kızarıklıklar oluyor hocam belkide griple alakası yok ama hep dikkat ettim o dönemlerde oluyor.
şimdi de yine hasta ,balgamlı öksürüğümüz var geçen hafta hatta ateşlendi 1 gün sonra düştü .müdahale etmiyorum zaten de bugün sabah kalktığında sağ kulak memesine pirinç tanesi kadar kan oturmuş morumsu.
bu neden olabilir hocam endişelendim açıkçası.
bir de ben 15 hafta+5 günlük hamileyim ve boğazım ağrıyor çok feci.benim ilacım tantum verde onunla geçiriyordum boğaz ağrımı ama şimdi çekindim kullanmaya.bir sakınca olur mu kullansam.

saygılar sevgiler Allah sizi başımızdan eksik etmesin.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117880
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Haz 2016 Saat 18:14
1- Ilk defa duyuyorum.. Resim gonderebilirmisiniz?
2- Tantum Verde kullanabilirsiniz.
Yukarı Dön
kafzielist Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kafzielist Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2016 Saat 10:23
ayni sey benm kiziminda kulak kepcesinde oluyor hafif kirmizi morumsu lekelenmeler. En gec 2gune kayboluyor
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı barbaros430 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haz 2016 Saat 11:26
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı barbaros430 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haz 2016 Saat 12:19
Hocam merhaba,
Resim ekledim geç de olsa.
mart ayında bir üye daha yazmış aynı şekilde kulak memesinde kızarıklık diye.internette küçük bir araştırma yaptım hocam alerjik olabilir lenf bezleriyle ilgili olabilir filan diyor.
hocam sizce neden olur. bu görüntüde 2 gün sonra kayboldu zaten.daha önce nokta nokta oluyordu bu sefer böylesine büyük oldu.
iyi ki varsınız hocam sizden gelecek cevabı dört gözle bekliyorum.
saygılarımla

Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı barbaros430 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Haz 2016 Saat 09:05
hocam sorum arada mı kalmış
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117880
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Haz 2016 Saat 11:56
Su resimleri; DAHA KUCUK VE NET olarak gondermeniz mumkun degilmi????
Gonderdiginiz resimleri sizler gormuyormusunuz?? Bunlardan bir sey anlasilmiyor.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı barbaros430 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Tem 2016 Saat 11:44
Hocam merhaba,
oğlumun balgamlı öksürüğü hala geçmedi.neredeyse haziranın 8 inden beri var ve son iki üç gündür burnu da tıkandı.sf ,bal limon,cold mix bir şekilde rahatlatıyorum ama beni esas telaşa düşüren sırtını dinlediğimde nefes alırken ve verirken kapı gıcırtısı gibi bir ses duyuluyor.açıkçası endişelendim .doktora da götürmüyorum.çünkü ateş, halsizlik vs başka bişey yok .gayet keyifli.gece uykusu rahat.ne yapayım hocam götürüp bir sırtını dinleteyim mi.
Yukarıdaki konuyla ilgili de maalesef işyerinde olduğum için resim ekleyemiyorum.evde de bilgisayar yok.telefondan da yapamıyorum.gamze hanımlarla paylaştım ama onların önerdiği site de açılmıyor iş yerinde. yine kulağında nokta nokta küçük kızarıklıklar çıktı .2 gündür var.geçiyor.. azıcık hasta olunca yine çıkıyor hiçbir anlam veremiyorum.mail adresinize atsam olur mu..
Saygılarımla
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.