Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Aşılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Grip aşısı-karın Ağrı'sı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGrip aşısı-karın Ağrı'sı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Kzy12 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 147
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kzy12 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Grip aşısı-karın Ağrı'sı
    Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2016 Saat 07:59
hocam 2016-2017 grip aşılarıyla ilgili bilgi verebilirsiniz ben geçen seneki aşıyı ilk defa olduğu için yarım 2 doz halinde yaptırmıştım oğlum 4 yaşında bu seneki aşıyı olalımmı.tek tam doz şeklindeki yaptıralım

Oğlumda yaklaşık 2 haftadır karın Ağrı'sı oluyor karnının üstüne yatıyor fakat çok şiddetli bir ağrı değil Ateş popo kaşıntısı vs. yok gece duvara yapışık uyuyor onunla ilgisi olabilmiş yada kurt olabilirmi
 hocam neden kaynaklanır ara arada sanki çişinde ağır bi koku oluyor çok teşekkürler 

Düzenleyen Kzy12 - 27 Ağu 2016 Saat 08:12
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118109
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2016 Saat 20:10
Bu seneki Grip asisi, gene (2009'dan beri) Domuz Gribi asisi ihtiva ediyor.
Diger asilar farkli. BU sebeple, herkesin asi olmasinda fayda vardir.

Karin agrisi icin, cok az bilgi var. Isterseniz 1 olcek (10ml) Andazol verip, bakin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Ağu 2016 Saat 20:14
Yukarı Dön
Kzy12 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 147
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kzy12 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2016 Saat 22:09
hocam çok teşekkürler cevabınız için karın ağrısı çok sık sık sürekli bir ağrı değil sanki kramp gibi gün içinde 2 3 kezolup geçiyor gaz sancısımı vs başka bişeymi emin olamadım popo kaşıntısı olmadığı için andazol vermemiştim.hemen vericem 1 ölcek çok  teşekkürler hocam
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.