|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
de-met ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2016 Saat 17:16 |
Merhaba,
Hocam oglum iki bucuk yasinda. Uzun suredir testisinde kizarikliklar var ve kasiyordu. Iki hafta once sunnet oldu. Hem onun kasintisi hem testislerinin kasintisi cok rahatsiz ediyor. Hatta orayi kasidigi icin dikislerinin oldugu bolge sismis. Testislerindeki kasinan yerde kabuk baglamisti. Dustu. Ben mantar ilaci olan Troderm krem kullanmistim iyi gelmisti. Kullanim hatasi sebebiyle tekrarladi sanirim. Thiocilline kullanmali miyim. Ne onerirsiniz? Varliginiz guven veriyor. Tesekkur ederim.
|
|
Anne
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Thiocillin; antibiyotikli krem.. Iyi geldi ise, gene Trosyd kullanin.
|
|
![]() |
|
de-met ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Düzenleyen Gamze - 30 Ağu 2016 Saat 14:39 |
|
Anne
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam oglum iki hafta once sunnet olmustu. Kasidigi icin sislik oldugunu yukarida yazmistim. Doktora gosterdik.
Fucicort krem sabah aksam ve Cetryn alerji surubu yazdi Ben size sormadan kullanmak istemedim... |
|
Anne
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allerji surubu gereksiz, sislik tamamen ameliyatin tahrisine baglidir, yara yeri temiz, hicbir sey gerekmez..
Kizariklik olursa, sadece: Batticon surun.. Kremler yarayi sulandirir, daha kotu yapar.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Ağu 2016 Saat 19:22 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|