|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kry2009 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mar 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 90 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2016 Saat 15:45 |
Hocam 7 yaşındaki kızım 4 gün önce babasıyla motosikletle tur atmış.Birde 3 hafta önce bir sokak kedisi kızımın sırtını cırmaladı.4 günden beri gündüz düşen akşamlarıda ilk gece 37lerde olan ama dün gece 39a kadar çıkan bir ateşi mevcut.Ateşin yanında başı ve boynu ağrıyor( boynunu çevirirken Ağrısı artıyor, çevirmekte zorluk çekiyor) Ayrıca parmaklarında da ağrı olduğunu söylüyor. Aynı zamanda karın ağrısı ve ishali var. Şu an tatildeyiz bugün hastanede kan tahlili yaptırdık. Wbc:6,2 glukoz:132 laktat dehidrogenaz:528 crp:14 alkalen fosfataz: 444 Tuhaf olan değerler bunlar.Doktor sinüzit deyip antibiyotik vermiş. Beni endişelendiren baş boyun Ağrı'sı diye internete baktığımda menenjit falan gibi şeyler söylüyor. Neden olabilir hocam bu belirtiler, kedi mi sinüzit mi bilemedim, bir yardım lütfen!
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbiri degil... Motorsikletteki macerasi.. Motorun ustunda; terli-terli ruzgari yiyince, iste boyle olur. Siz Internette, SAKIN Turkce site okumayin.. Hepsi sizleri korkutup, kendilerine gitmeniz icin yazilmis sahtekarliklardir. Isleri gucleri sizi korkutmaktir. Muhtemelen, bir Grip geciriyordu, motor gezisi tuz-biber ekti.. Ayni Grip gibi tedavi edin(yazilarimi okuyun), istirahat etsin ve agriyan yerlerine, "Kuru-sicak" tatbik edin. Goruyorsunuz degilmi?? Bu doktorlara selam verseniz, hemen tahlil istiyorlar!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Eyl 2016 Saat 18:21 |
|
![]() |
|
kry2009 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mar 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 90 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam peki sinüzitse antibiyotik kullanmam gerekir mi?İshalde olduğu için kullanmak istemiyorum.Ama sinüzit konusunda pek bilgim yok.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sinuzitlerde; BAS AGRILARI on plandadir.. Ayricada; Sinuzitler de, Orta Kulak iltihaplari gibi, mekanik bir olaydir. Antibiyotiklerle iyilesmezler. Iliadin DAMLA ile sinus agizlarini actiginizda, icerde biriken sivi disariya, genize akar hadise kendiliginden duzelir. Makale ve eski mailleri okuyun, yoksa daha cok caniniz yanar.. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam peki sinüzitse antibiyotik kullanmam gerekir mi?İshalde olduğu için kullanmak istemiyorum.Ama sinüzit konusunda pek bilgim yok.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sinuzit ile ilgili yazdiklarimi okuyun. Sinuzit degil..
|
|
![]() |
|
*canımkızım* ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Tem 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı *canımkızım*
Iyi gunler hocam, agri oldugu icin konu altina klmek istedim soruyu. Benim kizim da 7 yasinda ve uzun suredir omurga ( sirtini orta bolgesinde)
bacak, kol, parmaklar, boynunda agri oldugunu soyluyor. Masaj yapiyoruz sadece. Biz de internete baktigimizda tedirgin eden yazilar okuduk. 27 kg kizim. 127 cm boyu. Cok sikayet ediyo ozellikle uyku zamani daha cok hissediyo sanirim. Cocuk ortapedisine gidelim mi, gidersek nelere dikkat etmeliyiz acaba?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Siz; "parmagina igne batti" diye internette arastirin, onu bile tedirgin edici hale sokar ve kendilerine gitmenizi isterler. 2- Durus bozuklugu, hareket kisitlanmasi, kuvvet kaybi yoksa, bosverin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|