|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yavrusu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2016 Saat 22:38 |
Hocam merhaba,
6 aylık oğlum var. Cuma günü 6. Ay aşıları yapılacak. 4. Ay aşılarından sonra ateş yaptı. Ateşi 40 ı geçince çığlık atar şekilde ağlamaya başladı. O zaman calpol verdim. Dr. yine ateş yapabileceğini söyledi o nedenle aşıdan yarım saat önce calpol ver dedi. Bugün başka bir dr gittik. Ateş öyküsü olduğu için aşıdan yarım saat önce fitil kullanmamı söyledi. Hocam ben aşıya gitmeden önce şurup ya da fitil vereyim mi? Ateş yapar mı yine? Çok teşekkürler şimdiden cevabınız için. Allah sizden razı olsun hocam.
|
|
![]() |
|
yavrusu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam birde bezini kontrol ettiğinde idrar deliğinin küçük olduğunu söyledi. bir göz damlası yazdı. Deliğin kapanmaması için ucuna sürmemizi soyledi.
Ayrıca ateşlendiğinde kalbinden ses gelebilir dedi. Fakat normalmiş. Bir zaman sonra geçer, kalpte sorun yok. Korkmayın dedi. Dvit3 yerine multitabs önerdi. Kilomuz geriden gidiyor biraz. Birde demir şurubu verdi. Demir şurubunu tavsiye etmediğinizi biliyorum. Sağlık ocağından verileni de kullanmadık.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok sordum ama birde zaditen dedi sanırım. Eliyle gözünü, kulağını çok ovalarsa ve halsiz gibi hemen kullan dedi.
Hastalanmadan õnlem amaçlı. Alerjik olduğunu söyledi yada onun gibi bişeyler. size tam aktaramadım bu konuyu. Hocam oğlum 2 hafta erken doğdu. 2780 gr 48 cm. bugün 7 kg 66 cm ölçtüler. gecen ay saglık ocağı 66 cm 6500gr ölçtü. dr 68 cm 6600 gr ölçtü. 1 ayda boyu uzamamış gibi görünüyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Boyle sey olurmu!!! Yuz cocuktan, besi ateslenmesin diye 95 cocuga ilac vermenin mantigi yoktur. Olursa, fitil veya Surup, hangisini kolay verebiliyorsaniz, onu verin. 2- 6 aydir, rahat isiyor da, bu saattemi "darlik" cikmis??? Uyduruyor, sakin elinizi bile surmeyin.. Hic oyle pipisinin ucu kapanan bir cocuk gormedim.. 3- SAKIN ha!! kasten Zaditen veriyor, en ufak bir Grip halinde, doktorluk olasiniz diye!! Resmen bir bahane ile ; "Sahtekarligin 1.Safhasina" baslamak istiyor.. Sahtekarligin 2 safhasini bulup okuyun. 4- Boyunu dogru durust olcemezlerki!!! Bosverin.. Her iki durumda da, zaten 3.5kg doganlara yetismis. Onde bile gidiyor. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|