Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gaz & Karın Ağrısı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Karın ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKarın ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
TUUUB Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 91
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TUUUB Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Karın ağrısı
    Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2016 Saat 08:10
İyi günler Kadir Bey kızım13kg 40 aylık. İki gün önce sabah karnım ağrıyor sesi ve Ateş'i çıktı.bacaklarının Ağrıdağı'nı söyledi.bir ölçek çarpık verdim.ertesi gün akşama kadar Ateş devam etti.gece iyiydi .bu sabah karnım ağrıyor diye ağladı.ateşi yok şu an.sizce ne olabilir. ?hangi doktora gitmeli hangi tahlilleri yaptırmalıyız?cevabınızıbekliyorum lütfen
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117883
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2016 Saat 20:31
Bekleyin.. Arkadan ishal gelecek.
DIKKAT: Ameliyatlik durumlarda, agri ; "gelip-gecici" degildir, devamlidir ve an-be-an artar, boyle bir
durumda acilen doktora gitmeniz gerekir.

Yukarı Dön
TUUUB Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TUUUB Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2016 Saat 21:39
Merhaba Kadir Bey ateşten sonra hapşırık sonra burun akıntısı başladı öksürükle beraber.iki gündür akıntı yoğunlaşmaya başladı. Bir saat önce kulağım ağrıyor dıye ağladı.illadin sprey sıktım damla yoktu eczanede.calpol verdim ağrısı olduğu için.bactrim vermedi reçetesiz eczane.Geçen kış genizeti problemimiz vardı size yazmıştık.en son kulağı kanamıştı.sonra toparladı.şimdi yine aynı kulak.iki hafta sonra okula başlayacak.Samsun Araştırma Hastanesinde de sürece bırakalım demişti.kontrole götürelim mi?kulağında hasar kalacak diye endişe ediyoruz.boyu 99 cm kilo 13.cok iştahlı bir çocuk değil ameliyattan korkuyoruz

Düzenleyen TUUUB - 13 Eyl 2016 Saat 21:44
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2016 Saat 04:43
Merak etmeyin, kulaga her hangi bir sey damlatmadiginiz surece; kulakta kalici bir hasar olmaz....

Iliadin damla bulamadi iseniz; spreyi yapip, hemen sirt ustu yatirin ve basini damlattiginiz tarafa cevirip,
1-2 dakika bekleyin. Ayni seyleri obur tarafa da uygulayin (3 gun), sonra Serum Fiz ile devam edin.
Bu konu ile ilgili yazilarimi okuyun.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Eyl 2016 Saat 04:47
Yukarı Dön
TUUUB Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TUUUB Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2016 Saat 08:35
Tesekkür ederim Kadir Bey gece rahat uyudu.öksürük fazla balgamli.limon bal veriyorum.bugün kulağı yine ağrı yaparsa bactrlm alıp kullanalım mı?bir ay oncesine kadar kulagini vazelinli pamukla kapatip banyo yaptiriyorduk.kulağını sudan  korumalı mıyız?Herşey için teşekkür ederim.iyi günler

Düzenleyen TUUUB - 14 Eyl 2016 Saat 08:43
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2016 Saat 17:44
Vazelinli pamuk filan gerekmez..  Siz kasten kulaga bir sey damlatmadiginiz surece, bir sey olmaz.
Banyoda su kacabilmesi icin de, kulagini yukariya cevirip, su dokmeniz icap eder. bas dik durumda iken,
yukardan su doktugunuzde, kulagin icine su gidemez.

Yukarı Dön
TUUUB Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TUUUB Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2016 Saat 21:23
Doktor Bey gün boyu iyiydi öksürük devam.akşam diger kulağım ağrıyor diyerek ağladı.illadin burun deliklerine birer fıs kullandım.hastaneye gitmek istemiyorum bekleyelim mi

Düzenleyen TUUUB - 14 Eyl 2016 Saat 21:26
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2016 Saat 05:10
Siz genede; su Iliadin DAMLA'yi arayin. Daha iyi etki eder.
Bu konu ile ilgili yazilari okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.