Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gözyaşı kanalı tikanikligi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGözyaşı kanalı tikanikligi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İpek böcüğünün güzel annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3509
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gözyaşı kanalı tikanikligi
    Gönderim Zamanı: 12 Kas 2016 Saat 02:58
Kadir bey 3 aylik oglumun dogdugundan beri bir gözü capaklaniyo.netira damla yazdilar kullandık bı dönem. Azaldı capaklan ması ama tam geçmedi şimdide akıyor o gözü. Tıkanıklık olabilir dediler.masaj da yapıyorum. Başka bişey gerekir mi.birde biz ara ara çok  uzun olmuycak şekilde oturuyoruz. Zararı olurmu.bide saglik ocağının verdiği d vitaminini kullaniyorum değiştireyim mi devam edeyim. Kafamizda son 1 aydır konak var yağlayıp tarıyor uz geciyo ama ertesi gün tekrar çıkmaya basliyo.ne onerirsiniz.
Şimdiden teşekkür ederim. ..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118120
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2016 Saat 18:45
1- Goz yasi kanali tikali, benim eski maillerde anlattigim gibi ilac ve masaj kullanin..
2- Bebekler, dogduklari gunden itibaren oturtulabilirler.. Bazi aptallarin uydurdugu gibi, yok: "Gegregi batarmis, yok ee'si(ne demekse??) batarmis" gibi soytariliklara inanmayin. Oyle bir hassasiyet olsa idi, dogarken, ana rahmi bebegi iterken olurdu.
NOT: Bu lafin cikisi; "bebekler ilk 6 ayda oturamaz" lafidir... Dogrudur, dengelerini saglayamadiklari icin, devrilirler. Bu lafi aptallar; "bebekler oturtulamaz" diye algilamislardir..
Et ve sut tuketmeyen topluluklarda boyle aptallarin olmasi dogaldir.

Dvit3 damlayi; gunde 5 damla verin. Eski mailleri okuyun.
Her gun yikamaya devam.. Ayni kendi sac diplerinizi yikadiginiz gibi tirnak uclari ile hafif sekilde kaziyin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Kas 2016 Saat 18:48
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İpek böcüğünün güzel annesi

Puanlar: 3509
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2016 Saat 09:42
Gözyaşı kanalı tikanikligi ile ilgili aradım ama bulamadım. Moderatör  arkadaşlar  yardımcı olabilir mi acaba rica etsem 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118120
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2016 Saat 04:43
Capak veya capaklanma diye bakin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.