|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
banu006 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Kas 2016 Saat 18:42 |
![]() |
|
![]() |
|
banu006 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ayini unutmusum 8 aylik
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
250 gram fazlasi var..
SAKIN; Demir veya Ventolin vermeyin.. HGB;11,8g/dl Anemi ile yakindan uzaktan hic alakasi yok. Ayrica; Lenfosit oraninin, Notrofillerden fazla olmasi zaten Viral bir enfeksiyonun oldugunu veya gecirdigini ve Demir oraninin da bundan dustugunu gosteriyor. |
|
![]() |
|
Hocam tahmin ettigim gibi bugun gittik demir damlasi mutlaka kullanmalisin dedi bende hgb yüksek ama dedim oda zamanla dusecek boyle vermemeye devam edersen dedii ben sizi okudugum için icimden sadece hihi tabi dedim:) yalniz hiriltisi için prospan verdi ben ventolin istemiyorum deyince oglumda zaman zaman hirilti oluyor balgami var belliki 8 aylik ne yapmaliyim sizce
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN, Prospan'i kullanmayin..
-Prospan; Sahtekarligin 1.Safha ilacidir. -Ventolin; Sahtekarligin 2.Safha ilacidir. Bu safhalari iyi ogrenin. |
|
![]() |
|
Hocam peki bu aydaki bir cocuga hırıltılı için ne önerirsiniz.. tonimer burun spreyi kullaniyorum bide Aspiratörle cekiyorum temizliyorum biraz rahatliyor ama tekrar oluyor. Bu yuzden gece uykularida baya bozuk
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kaynar su kabi ile buhar banyosu yapin..
|
|
![]() |
|
Hocam oglum 9 aylik oldu bu yukardaki sonuçları bugün saglik ocagi doktoru gördü bana demedigini birakmadi cocuk gerizekali olur kalp yetmezligi olur 5 yasinda halk egitiminde folklor oynarken kalp krizi gecirir ve daha neler neler.. ben BİLİNÇSİZ bir anneymisim açıp kitap okumam gerekiyormus..19 çok düşük bir degermi bide ailede talasemi var mi dedi korkuttu baya beni..
Düzenleyen banu006 - 04 Oca 2017 Saat 13:55 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|