|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifemel ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2013 Konum: ev hanımı Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kas 2016 Saat 14:01 |
Hocam iyi günler.kızım 4 yaş 10 aylık.113 cm.22 kg.anaokuluna gidiyor.sene başından beri beni sınıfın önünde bekletiyordu.bu aralar dışarıda bekliyorum.okula gideceğim vakit yaklaştıkça kusmalar başlıyor . bugünde öğretmenin üstüne kusmuş.sabah kahvaltı yapmak istemiyor.okula gitmeyelim deyince ağlıyor gitmek istiyor.ama bu migde bulantımız stresten.Dr götürdüm boy kilo iyi dedi.tamamen psikolojik dedi.hocam bu sıkıntımızı nasıl giderebiliriz.aklıma pasiflora geldi sabahları versem bu kadar stres yapıp gerilmese olabilirmi.yada siz ne önerirsiniz.şimdiden teşekkür ederim . iyi çalışmalar .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119064 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pasiflorayi siz icin..
Okulun onune birakin ve hemen eve donun.. Boyle boyle alisir. |
|
![]() |
|
elifemel ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2013 Konum: ev hanımı Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ben zaten 2 aydır bekliyorum.sıkıntı; okulun olduğu günler sabah kahvaltı da yapmıyor buna rağmen illaki kusuyor . ya sınıfa girerken kapıda ya sınıfa girince içerde.bu durumdan dolayı fikrinize başvurmuştum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119064 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle sizin kapida beklediginizi BILMEYECEK... Aninda okulu terk edin, yoksa, (bir umit) diyerek, olmadik rezillikleri yapar..
Hatta en iyisi; onu okula baska birisi biraksin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|