Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gece uyanmalari
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGece uyanmalari

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
maydanoz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 207
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı maydanoz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gece uyanmalari
    Gönderim Zamanı: 22 Ara 2016 Saat 03:03
Merhaba hocam, 11 aylik 9 kg 68 cm kizim var. Gece hala 2-3 saatte bir uyaniyor ve genellikle aglayarak uyaniyor, emmeden de uyumuyor, gunduz saglam yiyor aslinda ac kaldigini dusunmuyorum ama aglayarak uyanmasi beni tedirgin ediyor. Aliskanlimtan midir yoksa bi problem oldugunu dusunmeli miyim?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120566
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2016 Saat 19:17
Gece uyanip; dort basi mamur meme emiyorsa, yapabileceginiz pek bir sey yok, bir tek gece yatmadan
evvel, soguk ve az sekerli (100ml'ye 2 ufak kesme sekeri kadar) sut icirmeyi deneyin..
Miktari??? Ne kadar alirsa...

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Ara 2016 Saat 19:25
Yukarı Dön
maydanoz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 207
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı maydanoz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2016 Saat 00:38
Tesekkur ederim hocam cecabiniz icin, sut de veriyorum ama emdigi halde uyumazsa veriyordum, bugun yatmadan once verdim icerken uyusun diye ama yine uyumadi sonra emzirmeyi denedim memeyi aldigi gibi uyudu, memeyle uykuyu bagdastirdi sanirim, var midir bundan kurtulmanin yolu?
Hatta gece uyandiginda da emerken uyku halinde oluyor cok da sut cektigini sanmiyorum ama baska turlu de uyumuyor😯
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120566
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2016 Saat 06:26
Yoktur, idare edeceksin...
Vardir, biraz zalimcedir!!!!  Memeyi tamamen keseceksiniz, hic vermeyeceksiniz..

EGER; Sizi "yalanci emzik" gibi kullaniyorsa, 10 dakikadan fazla agizinda tutmayin. Keske benim meme
emzirme ile ilgili yazilarimi okumus olsa idiniz, bu tuzaga dusmezdiniz.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.