|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mamafi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ara 2016 Saat 12:38 |
Kadir bey. Kızım19 aylık. Çoğunlukla anne şütü alıyor. Azıları çıkarken geniz akıntısı nezle eslık edıyor bır aydır. Hapsurup boşaltıyor serum fızyolojıkle. Ama mümkün degıl bal limon ya da ıhlamur vs ıcmıyor. Ilık cay verıyorum. Öksürük eslık etmeye başladı. Cıgerlerınden gelıyor hır hır.tıpkı kuruptaki basık bı öksürük sesı gıbı ses tellerınden gelıyor sankı. Ama krız seklınde degıl. Balgam temızler seklınde ara ara. Ama sesı de çatallaştı. Ne yapayım?gogsune vıks sürdüm .yakasına da cold mix damlattım. Keyfi iştahı normal. Hıc öksürük tecrübem yok. Atesı yok olur da ateslenırse (kı bu zamana kadar hıc goturmedım)babasını ıkna edemezsem doktora götürürsek ne yaptırıyım test olarak ya da ne yaptırmayım hocam?? Bu krupsa nefesı tıkanması gerekmez mı bıraz ağlayınca sesı gıdıyor. Eğer öyleyse ateslenıncemi?yarım decort yaptıralım?
Düzenleyen Mamafi - 27 Ara 2016 Saat 19:43 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Krup veya "Akut larenjit" 3 gece hastaligidir. 3 geceden daha uzun sikinti yapmaz. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
Mamafi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben onda ateş de olur sanıyordum. Okuyorum. Teşekkürler hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ates; her zaman olmaz... Yasa gore degisiyor.
|
|
![]() |
|
Bu 3.gecemiz Kadir Bey. Nefes tıkanmadan atlattık bıraz ses kısıklığı oldu ara ara da öksürük. Şu anda balgam biraz öksürük kaldı. Yalnız bugün bı mısafır çocuğu geldı. Çok hasta Boğaz ıltıhap kulaga vurmuş. Doktor kulak damlası vermiş ama çok bılmşlk oluyor anlatınca :(. Dılıne baktım pas bu arada ıyce muayne etmeyı ogrendık☺☺ Beraber oyuncak oynadılar elı ağzındaydı hep çocuğun . Temas halındeydıler maalesef. O halde nıye gezmeye gıderler bılmem. Siz hep dersınız vücutta kıytırık vırusler olunca bulaşmaz dıye. Ama krup da buna dahılmı?degılse kaç günde ortaya çıkar kı acaba?cocuk ağır olunca korktum
Düzenleyen Mamafi - 30 Ara 2016 Saat 00:07 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sizin cocugunuzda bulunan virus, yeni bir virus almasini onler. Merak etmeyin.
|
|
![]() |
|
Bır de hocam 8 yas kız ve 2,5 yaşındaki kız çocuklarım var. Bızde dahıl olmak üzere D vıt. Degerlerımızı bılmıyorm. Bırer ampul Davit ıcmelımıyız??kış başlangıcı ya. Teşekkür ederım saygı ve sevgıler
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Turkiye'de her sahsin, 1 yasindan sonra, her sene en az 1 ampul Dvit3 icmesi, ASGARI seviyede
Dvitaminini saglar.. Hatta; yazin cok az gunes goruyorsaniz, 6 ayda bir alin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|