|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ayışığı81 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ayışığı81
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Oca 2017 Saat 22:01 |
İyi akşamlar Kadir Bey.Oğlumu 5 yaş 7 aylık. 2 hafta kadar önce dişleriyle bir oyuncağının sıkışan sert bir parçasını çekmeye çalışmış o günden beri dısim sallanıyor diyordu arada baktık birsey fark edemedik .Artık zorlamadan mı yoksa süt dişlerinin dökülme zamanı mi geldi ondan mi alt on dişlerinden biri sallanıyor bu gün farkettik.Bana zorlanmadan oldu gibi geliyor ama...Kalıcı Ön alt dişlerin sürme zamanı 6-7 diye okudum doğrumudur? Sorum şu eğer zorlamadan sallanıyorsa ve dış düşerse yer tutucu falan gerekir mi? Yarın disciye götürmeyi düşünüyorum ama önce size danışmak istedim.Teşekkürler. saygılar
Düzenleyen Ayışığı81 - 03 Oca 2017 Saat 22:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gormeden bilemem. Ben olsam, elletmem..
|
|
![]() |
|
Ayışığı81 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ayışığı81
Rontgen cekılmeden anlasilırmı peki, diş doktoru anlamak için rontgen çekmek istiyecektir kesin? Peki darbeden dolayı sallanan diş için bazı tedavi yöntemleri öneriliyor diş düşmesin diye öyle bişey önerilerse fikriniz almak istedim gitmeden?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Duruma gore degisir, gormeden bilemem.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|