|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yasminal ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Oca 2017 Saat 12:46 |
İyi günler Kadir Hocam
Öncelikle iyi yıllar dilerim .kızım mart ayında 5 yaşında olucak .ağzını kapattığında alt dişler üst dişerinin önünde duruyor.iki diş hekimine gösterdim birisi aşırı bir problem olmadığını henüz süt dişleri olduğundan tedavi için gerçek dişleri beklememiz gerektiğini söyledi.belki biraz daha büyüyünce düzelir dedi.diğer doktor ise yaşı tedaviye uygun uyurken ağız içine yerleştirilen bir aparatla alt çene gelişimini baskılayabiliriz dedi. Bu konuda bir bilginiz var mı hocam geç kalmakta istemiyorum .istanbulda bana bu konuda güvenebileceğim bir doktor önerwbilirmiainiz? Şimdiden teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117281 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Buyume cagi durmadan, SAKIN hicbir tedaviye girismeyin. Ilk doktoru takip edin. Isin dogrusunu soylemis.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|