Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Lutfen yardım edın(öksürük)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumLutfen yardım edın(öksürük)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Endıselı anne Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 19
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Endıselı anne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Lutfen yardım edın(öksürük)
    Gönderim Zamanı: 04 Oca 2017 Saat 09:24
Kadır bey dun gece sıze ıkı cocugumla ılgılı mesaj attım fakat forumlarda goremıyorum oncelıkle sıze artık cocuklarını boyle gormeye dayanamayan ve yardım bekleyen bır anne olarak yazıyorum                                                                                       Kızım 5 yasında bu sene krese basladı 3 aydır gecmeyen bır oksurugu var buna ara ara ıshal ve kusmada eslık edıyordu ama su son 1 haftadır oksurmekten nefes bıle alamıyor yemek yemıyor yuksek ates 2 gun devam ettı heryerının agrıdıgını soyluyor ve sureklı uyumak ıstıyor doktora goturdugumde krese gıttıgı ıcın sık hastalancagını soyledıler ıgne verdıler evde hava vermemı soyledıler ben bal ıhlamur verıyorum ıyı olması ıcın ne yapabılırım
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Endıselı anne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2017 Saat 09:28
Oglum 2 yasında 33haftalık cıger sıkıntılı dogdu 21 gun kuvezde makınalara baglı solunum yaptı 2aylıkken tekrar cıgerlerınden yogunbakımda 1 hafta kaldı hava vermıslerdı. su 5 aydırda krup adını koydukları bı hastalıkla savasıyoruz oksuruk hıc gecmıuoru bazı geceler hıc sesı cıkmıyor mosmor oluyor daha once ıgnede oldu sureklı hava verıyoruz ama hıcbıse gecırmıyo alerjık olcagı soylendı alerjı testı yapıldı kandan bahısıklıgı cok yuksek cıktı alerjısıde yokmus ee neden hasta oluyor dedıgımde hıcbıse soylemıyolar onları bole gorunce artık cok uzuluyorum lütfen yardım edın
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118634
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2017 Saat 19:52
Keske  eski mailleri bir okusa idiniz..
1- Her cocuk yuva/kerse basladiginde, ilk 2 senesi cok hastalikli gecer.
2- Bunu hicbir sekilde onleyemezsiniz..
3- Bunun "bagisikliginin zayif" olmasi diye bir durumla bir ilgisi yoktur. Bagisiklikla ilgili makaleleri okuyun.
4- Su anda Domuz gribi geciriyor, eski mailleri okuyun.
5- SAKIN; Igne ve/veya "Hava" dedikleri her ne ise kullanmayin.
6- Krup; "3 gece hastaligidir".... Bu sekilde uzun surmez, bir dumen donuyor ama ne!!!
Ayrica da, bu yasta hicbir Allerji testi yapilmaz.. Kullandiginiz ilaclar yuzunden boyle oluyor..
IYi kazik yemissiniz.
7-  "...alerjısıde yokmus ee neden hasta oluyor dedıgımde hıcbıse soylemıyolar ..."  soylemezler tabii..
Turk doktorlari Grip teshis ETMEMEYE yeminlidirler.... ASLA Grip teshisi koymazlar!!

"Sahtekarligin 3 Safhasi" yazilarimi iyi okuyun... Siz bu 3 safhayi da defalarca gecirmissiniz.
Cok okumaniz lazim.... COOOOOOOK 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Oca 2017 Saat 19:54
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Endıselı anne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2017 Saat 20:09
Tesekkur ederım hocam defalarca antıbıyotık vermelerıne ragmen hıc kullanmadım ama cocukların bu halıne dayanamayıp gneyı dun olmustuk yazılarınızı okuyacagım keske sızı daha once gorseydım
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Endıselı anne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2017 Saat 20:51
Peki hocam domuz grıbı ıcın ne yapmam gerekıyor kızım nasıl rahatlayacak 2 yasındakı oglumada gecıyor sanırım nasıl iyi olacak cocuklarım
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118634
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2017 Saat 23:30
Hicbir sey!!  Verilecek hicbir ilaci yoktur, mevcut "Antiviral" ilaclar da, hastaneye yatirilacak kadar agir
vak'alara verilir.
Siz; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix ile devam edin.
Eski mailleri mutlaka okuyun.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Endıselı anne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2017 Saat 00:03
Peki hocam yazılarınızı okumaya baslamıstım aksamdan berı limonlu bal verıyorum havayıda kestım vermıyorum hava dedıgımız ventolın ve pıulmıcort tu.. ayak altına ve gogsune vıks surdum bununla ılgılı bı yazınıza denk gelmedım acaba buda yanlıs bıseymı nefes alıp vermesıde cok yavas dakıkada neredeyse 20 kere nefes alıyor
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Endıselı anne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2017 Saat 00:09
Bıde 3 gundur sureklı balgam cıkarıyor
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.