|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Melekruken ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2017 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melekruken
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Oca 2017 Saat 11:51 |
Merhaba Kadir bey kızım 26 aylık yaklaşık 20 aydır forumun takipçilerinden biriyim 4 aylık iken başlayan öksürük balgam hikayelerini ilaçsız anlatmayı başarabilen annelerdenim. Forumda eski mesajlari okumama ragmen bulamadim o yuzden yaziyorum. Kizimin iki gundur herzamanki gibi balgamli oksurugu basladi ancak bu sefer balgami kusarak çıkaramıyor. Ateş ve nefes alış sayısında artış beni endişelendiriyor nefes alışı dakikada 53 ve aşırı hirilti var ayrıca halsizlik ve iştahsızlık şimdi sorum nefes alışı ve ateşin eslik etmesi bronşit olduğu anlamına geliyorsa tedavide yine sadece Bal limon ilemi devam edilmeli kan sayımı gerekirmi? Rahatlama için buhar verilmelimi?
Şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nefes alista artma; sadece Zaturre de olmaz.. ATESlendiginde de, solunum sayisi artar.. Astim, Bronsit gibi hastalikjlarda sayidan ziyade; sikintili NEFES VERME onemlidir. Buhar ( sicak buhar), her zaman kullanabilirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|