|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
güneşimoğlum ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 252 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı güneşimoğlum
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Oca 2017 Saat 21:49 |
Merhaba Kadir bey,6 yaşında oglumun bas agrısı ve atesi iki gündür devam ediyor ve bugün burnum çok ağrıyor diye ağladı halsiz yatıyor.100 mg dolven veriyorum ama cok etki etmiyor agri devam ediyor.daha öncede yazdım ateşle ilgili yazılarınızı okudum hocam ama agrıları icin baska bir ilaç mı kullansam günde 3 kere dolvem veriyorum bir kaşık ama gecede ateşi olursa veriyorum çünkü ağlıyor her yerim ağrıyor diye ateşi 39,5 olmuştu bugün 38,5 geçmedi.doktora gitmiyorum kesin antibiyotik verip gönderiyor herşeye,kilosu 25 ağrı kesici ne kullanabilirim?ilginize teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyor.. Cok sikayet ederse, Dolven verin. Gunde EN FAZLA: 4X1 Olcek(5ml) alabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|