|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
last ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ara 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Oca 2017 Saat 14:28 |
Merhaba Hocam.
- Kızımız 3 aylık oldu. elinde ve dizinde resimde olanlar geçmiyor. ne yapmamız lazım. ![]() ![]() - Bir de rota aşısı gerek yok diye söyleniyor etrafta, internette. büyük kıza yaptırmıştık. yaptıralım mı küçüğe de? sizin fikriniz nedir? Çok teşekkürler Hocam. İyi ve sağlıklı günler dilerim
Düzenleyen last - 10 Oca 2017 Saat 14:56 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Cildi kuru, banyonun sonuna dogru; Lif ile nazikce surterek olu derileri dokun, ve buralara Bebe yagi surun.. 2- Rota asisi aleyhinde soylenenlere kulak asmayin. Hepsi yalan. Benim bu konudaki makalemi okuyun. Internette de, pek Turkce sitelere kanmayin. Mutlaka asiyi yaptirin.. |
|
![]() |
|
last ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ara 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler Hocam
|
|
![]() |
|
Hocam hangi aşıyı yaptıralım. 2 tane var galiba. biri 2 doz muş biri 3 doz.
bir de 3ay + 12 oldu bir sorun olmaz di mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hangisini kolay buluyorsaniz, onu kullanin ve onunla devam edin. RotaRix asisini vermek cok kolaydir.
SADECE; bir anda asinin tamami agiza bosaltilmaz, damla damla verilir, tadi guzel oldugundan, cocuk cok rahat alir. |
|
![]() |
|
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
merhabalar hocam bende kizima rotateg asisini verdim ama biranda verdim bu durumda asi tutmuyormu son bir dozumuzkaldi daha once asilarla ilgili maillerinizin bir kismini okudum bu sekilde aciklamaniza rastlamadim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Asinin tutmamasi ile alakasi yok!!!! Amma da pimpiriklisiniz!! Hepsi birden verildiginde, bazan agizdan tasiyor veya cocuk tukurebiliyor...
|
|
![]() |
|
Merhaba Hocam,
Bebe yağı pek işe yaramadı kuruluğa biz de cetaphil losyon kullandık. geçirdi o. sadece nemlendirici Cetaphil di mi Hocam? Teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|