Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Oğlumun kan değerleri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumOğlumun kan değerleri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Kaansmom Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kaansmom Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Oğlumun kan değerleri
    Gönderim Zamanı: 13 Oca 2017 Saat 10:51
Hocam merhaba

Oğlumun göğüsünde hırıltı vardı kosarken ortaya cıkıyordu ve sürekli burun akıntısı vardı. Küçük bir tedaviyle hepsini atlattık. Doktora kan değerlerine baktırmak için gitmiştik enfeksiyon var ciğerlerine inmiş geniz akıntısı şimdi tahlil yapmayalım değerler yüksek cıkar dedi. İlaçları kullandık şikayetler bitti gittik kan testi yapabiliriz dedi enfeksiyonel bir durum görünmüyor dedi. Sonuclar yeni ulastı elime. Ben demir eksikliğinden süpheleniyordum hep iştahsızlık var diye. Kilosu 11.8 20 aylık . Sonucların yprumunu henüz gidip yaptıramadım. Sanırım d vitamini ve demir eksikliği var. Yalnız lökosit faZla görünüyor kan testinde. Sizce durum nedir ne önerirsiniz? Teşekkür ederim şimdiden.

Düzenleyen Kaansmom - 13 Oca 2017 Saat 11:01
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118124
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2017 Saat 18:54
Bunlar cidden tam; "CAKALLAR" !! 
Adi laboratuvar;Lokosit degeri yanina, "Eriskin" referans araligini koyunca, sanki yuksekmis gibi sonuc
cikmis!!
1-  Bu degerdeki "Lokosit" ve Lenfositlerin, Notrofillerden yuksek oranda olmasi; zaten hadisenin Gripal
enfeksiyon oldugunu gosteriyor.
2- Butun enfeksiyonlarda, vucut, mikroplar kullanmasin diye, Demiri depolara ceker.. Hastalik esnasinda,
asla Demir ve Ferritin bakilmaz. HGB:11g/dL olmasi zaten anemi olmadigini gosteriyor..
AMA, Turkiye;nin sahtekar doktorlari bunu bilakis, suistimal konusu yaparlar..
3- D vitamini seviyesi Turkiye'deki her cocukta oldugu gibi DUSUK!!
4-  2 yas-5 yas arasi cocuklarda, LOKOSIT: 5,5-15,5 araligindadir..
                  Eriskinlerde: 4,5-11,0 araligindadir..
Anladinizmi simdi oynanan oyunlari ve sizlere atilan kaziklari!!!
Uyanin biraz...
5- Hemen 1 ampul Dvit3 icirin ve her sene tekrarlayin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Oca 2017 Saat 19:05
Yukarı Dön
Kaansmom Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kaansmom Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2017 Saat 22:57
Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Ben oğlum bir yasındayken kesmiştim demiri ve devit damlasını. Acava ondan mı kansızlık oldu diye düşündüm iştahsızlıkta olunca değerlerine baktırmak istedim. Yani bebeğim suan sadece gribal enfeksiyonu var geçmeyen gizlide saklı dogrumudur. Önceki doktorda zaten bu geçmeden kan tahlili yapmayalım dğerleri yüksek cıkar demişti. Doktor secme lüksümüz olmadıgından bu doktorda geçmiş yapalım dedi tahlil için.

İştahsızlık neden olabilir o zaman?

Birde ağzında kücük bir ucuk cıktı dudak kısmında asiviral krem kullandım kendi kullandıgımdan düzeldi. Yanlıs mı yaptım.

Bu enfeksiyon 6 hafta sürer diyen doktorlar var bu kış salgın mış ne önerirsiniz. Özür dilerim uzun oldu biraz.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118124
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2017 Saat 08:44
Asiviral kremi her ucuk'ta kullanin..
Bazi Gripler 1 hafta, bazilari;2-3 hafta, bazilari 1 -2 ay surer.. Hayret, bakiyorum , biraz biraz Gripleri
ogrenmeye baslamislar!!!

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.