|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Akimel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2016 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Oca 2017 Saat 16:48 |
merhaba hocam ;
16 aylık oğlum ateşlendi ve ertesi gün gözünde arpacık çıktı iki gün içinde alt kapakçıkta da çıktı ve gözü çok kanlandı göz hekimine gittik mikrobik vaka dedi ve göz kontrolü yaptı dereceleri çok iyi arpacıkta geçer diyerek damla verdi 15gün oldu arpacıklar geçti ama gözü hala çok kanlı ve sürekli gözyaşı akıyordu tekrar doktora götürdük alerjik olabilir deyip göz kuruluğu yapar diyerek göz yaşı damlası ve başka bir damla verdi ancak bunları 1 hafta kullandık hiç bir değişme yok gözü hala çok kanlı agrı yapıyor sanırım ve yanak tarafında şişlik farkediyoruz sizin öneriniz nedir mikrobik bir kanlanmaya şimdiden çok teşekkürler iyi çalışmalar |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118673 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Goz yasi kanali tikanmis olabilir. Gunde :4x1, 1- once Serum fiz ile burun deliklerini temizleyin, 2- Arkasindan, burun kokune, goze en yakin olan kismina iki parmaginiz ile cimdikler gibi sikarak masaj yapin. 3- Sonra Tobrased veya benzeri antibiyotikli bir damlayi damlatin. 5 gun uygulayin. |
|
![]() |
|
Akimel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2016 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok teşekkürler hemen uygulamaya başlıyorum inşallah düzelir
|
|
![]() |
|
Hocam merhaba oğlumun gözü hiç düzelmedi ve üniversite hastanesi ne sevkettiler ve herpetik keratit denildi ucuk gibi gorunuuyor 10gun aklovir şurup kullanıp tekrar gelin dediler yanıda jel ve damla da yazdılar yalnız göz hekimi aklovir için dozunu bilemiyorum çocuk hekimine danışın dedi 16aylik 11.5 kg hangi dozda olmalı yardımcı olur musunuz
Düzenleyen Akimel - 11 Oca 2017 Saat 14:10 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118673 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
20mg/kg verilir.. 11,5kgX20mg= 230mg. 1 olcek (5ml)=200
mg... Gunde; Sabah: yarim olcek(2,5ml)
Oglen ; yarim olcek Aksam; ceyrek olcek
|
|
![]() |
|
Cok teşekkürler hocam enfeksiyon hekimi 4.3ml şırınga ile çekip 8saat arayla verin dedi ama ben sizden cevap almak istedim sizin ölçeği dikkate alacağım çok sagolun
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ilacin icini okuyun, goreceksiniz. O "enfeksiyon hekimi", herhalde hesap yapmasini veya ilacin dozunu bilmiyor. Onun hesabina gore; gunde 460mg verirsiniz. Iki mislinden fazla bir doz!! |
|
![]() |
|
Hocam dediğiniz dozlarda ilaç kullanıyoruz bugün 3gun oldu başlayalı sabah şiddetli ishal ve ateş başladı ishal ilk kez bu şekilde oldu ateşte 38.8 oldu en fazla şuan surekli takip ediyorum sabah 5.30da aklovir şurup vermistim o yüzden ekstra bir ateş dusurucu vermedim ilaç yan etkilerinden ateş ve ishal yaygın olarak görülür diyor sizden ricam ne yapabilirim bu durumda size çok duaciyiz çok teşekkürler yardımlarınız için
Düzenleyen Akimel - 15 Oca 2017 Saat 13:30 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|