|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Esmabetul ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Oca 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esmabetul
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Oca 2017 Saat 12:26 |
hocam selmlar kızım suan 29 aylık 90cm 12.700kg sizi keşke daha once tanısydım.2.5 aylıktan 1 yasına kadar her ay hstalandı gecmeyen balgam yuzunden pedıtus antıbıotıc ve pulmıcort ventolın mıde surupları allerji tozları hepsını yaptırdı vicdansizlar.ates ve oksuruk olmadı.ter restı allerji testi temiz cıktı ppd testimiz 20 mm cıktı 9 ay ilac baslatmak istediler ama aska bir dr 3 ay sonra testi yenileyin dedi yeniledik ve 13mm cıktı ppd bu kez quanteferon testiyapıldı inşallah ismi dogru hatırlıyorumdur.test temiz cıktı en son bana nasonex damal verdiler 1ay kullandım gecti gibi ama balgam hep azda olsa var hocam gip oldugunda cok zor atlatıyor.sorum su hocam 5 gun once balgam burun tıkanıklıgı ile yıne baska dr a gittim yine aynı ama ben bu kez yapmadım onların dediklerini cunku sizi tanıdım.1-hocam bu balgam neden gecmez2-burnu hep tkalı3-gelişimi nasıl yemek cok zor yer katı gıda cigneyemiyo damakla eziyor nasıl alısır tesekkurler
|
|
Herşey çocuklar icin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nasonex; kortizon olup, HICBIR GRIBI TEDAVI ETMEZ!! Sadece, vucudun tepkisini baskilayarak, sizi KANDIRIR!!.. Ama, gene kortizon etkisi ile virus, vucuttan cikmaz ve ilanihaye, doktorlara tasinir durursunuz.. 10 seneden beri bu sahtekarligi anlatiyorum... Balgam gecmez, cunku KORTIZON kullandiniz!!! Cok okumaniz lazim, cok!! Makalelerimi ve Forum yazilarini okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Oca 2017 Saat 19:25 |
|
![]() |
|
Esmabetul ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Oca 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esmabetul
Hocam çok teşekkürler peki geçen hafta antibiyotik baslamadim ama çok tıkandı 2tane onadron ampul yapıldı şuan ben sadece bricanyl kullanıyorum doğru mu yaptık hocam çok caresizim çocuk balgamla boğuşuyor kortizon etkisi ne zaman geçer hocam değerli vaktinizi aldım minnettarım
|
|
Herşey çocuklar icin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kortizon etkisi, 24 saatte gecerde, sebep oldugu baski sonucu, viruslerin istilasinin duzelmesi uzun surer..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esmabetul
Peki hocam bricanyl kullanmam dogrumu,doğru ise ne kadar süre vereyim.serum fizyolojik, bal limon,cold mix yapıyorum.teşekkürler bilgiler için
|
|
Herşey çocuklar icin
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esmabetul
Hocam son zamanlarda yani kızım doğduğundan beri İstanbul da bebeklerin çoğu 2.ay aşılarını olduktan sonra balgam mevzusu çıkıyor ve hep o safhaları geçiriyor bebekler sıkıntı asidanmi yada aşıyı yapanlardami? Dikkat edin hocam sizede sordukları dönemler bu aşıdan kısa bir sure sonra.bu aşıları uretenlerle ventolin pulmicort üreticileri aynimi acaba dusunmeden edemedim
|
|
Herşey çocuklar icin
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ne asi, nede asiyi yapanlar!! Asi olmak icin gittiginiz KALABALIK, Saglik ocaklarinda, diger hasta cocuklardan mikrop kapiyorlar. Ventolin; Astim hastalari icin, Pulmicort, Allerjik rinitler icin imal edilir. Ama hersey gibi bunun da hilesini yapan Turk doktorlari; bu ilaclari Gripli cocuklara vererek, hem hastaligin tekrarina, hemde uzun surmesine sebep oluyorlar.. Dikkat edin; artik eskisi gibi her oksurene Astim demiyorlar ve Zaturre veya Bronsiolit diyorlar AMA, gene ayni ilaclari veriyorlar.. Bunlar boyle yuzsuz, sahtekarlar!! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esmabetul
Hocam kusura bakmayın vaktinizi çok aldım su aşamada bricanyl mi vereyim sadece ve ne olur hocam bana Anadolu yakasında sizin gibi bir Dr ismi verin çok çok teşekkürler keşke sizi daha önce tanisaydim
|
|
Herşey çocuklar icin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|