|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynepp ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 200 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Oca 2017 Saat 14:58 |
Hocam 8 yaşındaki kızımı kol ve bacak ağrıları için doktora götürdüm.Kan sonuçların da anormal değerler
wbc 12 ,plt 155, pdw %17 ast 39 alt 36 .Bunun dışında normal değerleri.Hematoloji ve romatolojiye sevk edileceksiniz dendi.Endişeliyiz sizce ne yapalım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu degerlerin tamami; 8 yasina uygun!! 8 yas icin, WBC ust degeri; 14,5 dur... Basit bir Grip geciriyor. Hep ayni sahtekarlik!! Cocuk kan degerleri yanina, "Eriskin" Referans degerlerini yaziyorlar..
Eriskinler icin; WBC:11 ust sinirdir..
|
|
![]() |
|
zeynepp ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 200 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam plt değeri düşük dediler preferik yaymaya bakacağız dediler.Onu da verdik birşey görmedik ama hematoloji baksın neden düşük dendi.Bu da bizi çok tedirgin etti.Plt düşük mü gerçekten veya yükselmez mi zamanla?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip esnasinda, viruslerin "Kemik iligine" olan baskisi sonucu, once PLT(Trombosit) degeri duser, Grip iyilesirken de; anormal artar. Bu doktorun hicbir seyden haberi yok.. Isterseniz, 1 hafta sonra tekrar baktirin, anormal yukseldigini goreceksiniz.. Bunlar ya cok cahil, yada sizi kasten "turnikeye" sokuyorlar.. Benim eski cevaplari okuyun, defalarca anlattim.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|