|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
egtuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 250 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Oca 2017 Saat 17:51 |
Hocam merhaba, 8 yaşındaki oğlum bugün sünnet oldu. Sizin daha önceki cevaplarınızda okuduğum
gibi daha önce de fıtık ameliyatını yaptırdığımız çocuk cerrahı yaptı sünneti. Lokal anestezi ile yapıldı. hastanenin pansuman odası gibi bir yerinde hatta hepimiz yanına girdik. pipinin üstünden ve altından iğne yaptı ardından makas gibi bir aletle deriyi önce ikiye ardından parça parça keserek ve ardından dikiş dikerek yapıldı işlem. ardından şeffaf bant gibi birşeyle üstünü kapattı iki gün sonra bu kendiliğinden çıkar dedi. banyo vs serbest dedi. pansuman falan da yapın demedi. ilaç olarakta ilk işlemden hemen sonra 1 ölçek ardından iki saat sonra ve ardından 6 saatte bir verilmek üzere calpol 6 plus ve ucuna sıkmak için dr.nemo sprey (içinde zinc oxide ve d-panthenol var) verdi. pipinin üst kısmında hafif bir morluk var normal bir durum mu? çişini yaparken çok ağladı acıyor ucu diye ve yapmayı bıraktı. yapılması ya dikkat edilmesi gereken birşey var mı? çok teşekkür ederim.
Düzenleyen egtuna - 19 Oca 2017 Saat 18:11 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anormal bir durum yok.. Demek, 40 seneden beri hala Turkiye'de "çan metodu" bilinmiyor.. Normaldir. '80'li yillarda; Caddebostan'daki Istanbul Klinigi'nde yapiliyordu..
|
|
![]() |
|
egtuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 250 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sizin dediğiniz gibi siz yöntemi değil doktoru bulun demişsiniz ya ben de sadece çocuk cerrahı
yapsın diyerek gittim ama yöntemi sormadım. yaparken gördüm eski yöntemi yaptığını çan metodunu sordum ama onda komplikasyon oluyor ben çok önermiyorum falan dedi. sanırım en iyi yaptığı yöntemi uygulamak istedi ben de birşey diyemedim haliyle. Malesef herşey de olduğu gibi biz hep geriye doğru gidiyoruz. çok sağolun
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tekrar merhaba ve iyi haftalar. Oğlumun pipisindeki şeffaf bantı dün çıkardım.
Ucu hala çok kızarık ve pipinin sağ ve sol alt tarafında daha kabarık bir deri parçası var.
Bu arada kesinlikle birşey giymiyor deyince acıyor diyor. Biz dediğim gibi pansuman hiç yapmadık. sadece o dr.nemo denilen spreyi sıkıyoruz. ama özellikle gece kap kapattırıyor üstüne ve tabiki doğru düzgün hiç uyumuyor. bu hassasiyet normal mi? daha çabuk geçmesi için kullanmamız gereken birşey var mı? çok teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Normaldir..Bazi bebeklerde, sunnet derisi penis basindan tam olarak ayrilmamistir ve sunnet esnasinda, siyrildiginda, cok hassas bir bolge ortaya cikar. Zamanla gececek, aynen devam.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Oca 2017 Saat 19:10 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|