|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
barbaros430
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barbaros430
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: gulmeGönderim Zamanı: 24 Oca 2017 Saat 23:24 |
|
Hocam merhaba
Saatlerdir ariyorum ama sorumun net cevabini bulamadim o nedenle yaziyorum kusura bakmayin daha once sorulduysa Yarin 2 ayini dolduracak bir oglum var.suan gun icinde gulsun diye yapmadigimiz saklabanlik kalmiyor fakat sadece kucucuk bir tebessum yapiyor o da cok kisa. Ilk oglumda notlar almistim 2.ayini bitirirken kikir kikir guluyormus.simdi 2.oglum gulmeyince tedirgin oldum hocam 2 ay biterken sadece hafif bir tebessum normal mi. Birde oglum bazi geceler uyurken resmen inliyor.cok gazli bir bebek ve kusmasi var.neden olabilir.her zaman yapmiyor mesela suan yanimda inliyor aksam banyo yaptirip yatirdim sonrada kustu biraz.bunlar sebep olabilir mi Tesekkurler hocam |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Oca 2017 Saat 00:01 |
|
Resim veya video gonderin. Dogum olculeri ve simdiki olculeri. Beslenmesi???? Bunlar gerekli..
|
|
![]() |
|
barbaros430
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barbaros430
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Oca 2017 Saat 16:07 |
|
Hocam merhaba
Resim ve video yu mail adresinize atsam olur mu.buraya ekleyemiyorum. Dun 2. ayi bitti.dogum kilosu 3375 boy 50 cm kafa capi 35cm 5 gunluk kilosu 3100 1 aylik kilosu 4550 boy 56cm kafa capi 37 cm 2 aylik kilosu 5900 boy 60cm kafa capi 38 cm Sadece anne sutu aliyor.bazen zor daliyor ama daldimi uykusu iyi.gazi var.ama yinede cok aglayan yaygaraci bir bebek degil.gece 11 gibi yatip sabaha kadar 1 yada 2 kere uyaniyor.az once 2 aylik kontrolunden geldik.goz temasi kafasini tutma iyi.yuzustu yatinca kollariyla destek aliyo.size yazdigimdan beri tebessumleri de artti.ama yine kikir kikir gulme henuz yok.inlemesi de o gece olmustu bida olmadi.zaten arada sirada oluyor.ilk dogdugu gunde inliyordu cigerine su kacti demislerdi.doktorumuz cok onemli olmadigini cigerlerinin temiz oldugunu soyledi.ama sizden gelecek bir cevap beni daha mutlu edecek.asi olduk bugun ates olursa calpol verecegim.sevgilerimle Düzenleyen barbaros430 - 26 Oca 2017 Saat 16:17 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Oca 2017 Saat 19:49 |
|
450gram fazlasi var. Bazi bebekler; fazla "CIDDI" olurlar.. Her insan bir degildir.. Inlemesini kafaya takmayin.. Dogdugunda, "cigerlerine su kacmis" olsa idi, oyle 2-3 gunde hastaneden cikamazdiniz!!! Mumkun oldugunca; ilac kullanmayin, cok sart olmadikca, atesini bile dusurmeyin.
|
|
![]() |
|
barbaros430
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barbaros430
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Oca 2017 Saat 21:42 |
|
Saolun hocam
2 yildir takipcinizim ve sayenizde 5 yasindaki oglum tam 2 yildir 1-2 olcek calpol disinda ilac kullanmadi cok zorda kalmasam onuda vermezdim ya neyse iyiki varsiniz iyiki
|
|
![]() |
|
barbaros430
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barbaros430
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Şub 2017 Saat 21:01 |
|
Hocam merhaba yeni konu acmak istemedim.yukarida ozellikeri olan 2 ay 10 gunluk oglum uykuya dalarken moro refleksiyle sicrayip uyaniyor.moro olmasa bile bazen uyuyup 10 dk dan uyandigida oluyor.ama uykuya dalinca guzel uyuyor.kundak onermediginizi biliyorum ama internette forumlarda benzer soruna anneler kundak yaparak cozum bulmuslar.cocuk kendini obur turlu boslukta hissediyormus.
Ne diyorsunuz bu duruma.birde.bu moro ne zaman biter saglikli bir bebekte. Iyiaksamlar |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Şub 2017 Saat 21:05 |
|
Moro refleksi; 4. ay sonunda biter.. Kundak: Ayaklarinizi dik olarak yanyana getirin, ve bu vaziyette; yellenmeyi ve kaka cikarmayi dneyin!!!
|
|
![]() |
|
barbaros430
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barbaros430
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Şub 2017 Saat 21:06 |
|
Hocam biliyorum tum yazilarinizi okumaya calisiyorum.ama en azindan kollari sarsak gecermi bu ani uyanmalar
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|