|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynep canan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep canan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Oca 2017 Saat 00:38 |
Hocam merhaba, 16 aylık oğlumun kilo ve boy uzamasında yavaşlama olduğu için dr götürdüm muayane ederken poposunda kızarıklığı görünce bunun alerjik belirti olduğunu söyleyip bizi çocuk alerji bölümüne yönlendirdi.(Ben deneme yanılma yöntemiyle yumurtaya ve fıstığa alerjisi olduğunu biliyordum) Çocuk alerji dr yapılan kan tahlili ve deri testiyle yüksek yumurta alerjisi olduğunu yanında birde buğday unu olduğunu söyleyerek bundan sonra etiket okucaksınız eser miktarda dahi olsa vermiceksiniz dedi.(Ben sadece yumurtanın kendisini vermiyordum kek poğaça börek felan yiyordu).Emzirdiğim için benimde yememem gerektiğini söyledi. 1 ay diyet verdi 1 ayın sonunda boy ve kilo oranlarına bakıp çölyak testi yapıcakmış bende çölyak olduğunu düşünmüyorum dedim çünkü ishal karın ağrısı huzursuzluk yok diyince o da çölyak her zaman tipik bulgularla çıkmaz %95 yok deriz ama %5lik kısmı araştırmamız lazım dedi.içime kurt düşürdü. Diyete başlayalı 1 hafta oldu önceden yemeği yer yemez kaka yapardı günde 2 3 bazen 4 kere şimdi 2 defa felan yapıyor ve kıvamı daha koyulaştı nerdeyse koyun dışkısı gibi.Hocam siz bu konuda ne düşünüyorsunuz tahlili aşağıda ekliyorum yorumlayabilirmisiniz? Not:Oğlum 38.hafta 3.5 kilo 51 cm doğdu ilk 6 ay kilo alımı iyiyken sonradan yavaşladı.Güncel kilosu 9.8 kilo 77 cm 46 baş çevresi.Anne 1.60 cm baba 1.74 cm |
|
![]() |
|
zeynep canan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep canan
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep canan
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep canan
![]() Hocam soldaki buğday unu sağdaki yumurta ve ilginç olan evde fıstık yediğinde ağzının etrafı kızarırken bu testlerde neden cıkmadı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kaziklaniyorsunuz.. Bu yasta Allerji Testleri yapilmaz.. Pismis yumurta allerji yapmaz, Test'i cig yumurtadan yapilir. Eski mailleri okuyun.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep canan
Tamam hocam boy ve kilosu için ne düşünüyorsunuz ve çölyak olamaz herhalde dimi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Alakasi yok...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|