|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jalee ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Oca 2017 Saat 10:35 |
http://hizliresim.com/BvjzZG
kadir hocam iyi günler.kızım 2009 nisan doğumlu.27 ocakta onu yıkadığımda vücudunda bişi yoktu.ertesi gün gözünün kenarı şişmişti sinek ısırığı deyip geçiştirdik.akşam habire kaşınıyorum deyinceaklımıza bişey gelmedi.dün anne karnımdanda sinekler ısırmış sanki deyince sırtında karnında ve saç derinde noktaler gördük. butün gece yazılarınızı okudum sabahtan ZOVİRAKS şurup aldım bir doz içirdim ama şu an gözü resimde gördüğünüz gibi. bu su çiçeği mi hocam .şurubu da içirdim.bi zararı olurmu.Forumda yazmış olduğunuz Thiocilin merhemide aldım. o ne zaman sürülür. gözüne sürsem olurmu. cevaplanızı rica eder şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
jalee ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam eklemek istediğm de hiç ateşi çıkmadı. sizce normalmi.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam iyi akşamlar.işyerinden geldim kızım hafif ateşlenmiş ve merak ettiğim vücudu daki beneklerde hiç sıvı yok. Gözü çok şişmiş nenesi teramisin sürmüş biraz açabilmiş. Benim kafam karıştı.su çiçegi mi bu alerjimi.bi doktora gösteriyim mi? Gözündeki benekte akmış sıvı sadece.cevabınızı bekliyorum hocam http://i.hizliresim.com/zaNoyO.jpg
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Goz kapagindaki onemli degil, "arpacik" cikarmis.. Sucicegi Gozde, beyaz ve seffaf kisimda olursa, tehlikeli olabilir. Allerjilerle hic alakasi bile yok... HICBIR ALLERJIDE, nokta seklinde dokuntu olmaz.. Asili cocuklarda, bu sekilde dokuntu olabiliyor, Zovirax suruba devam edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|