|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
baypilot ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şub 2017 Saat 21:13 |
merhaba hocam 10 yaşına yeni giren kızım var .birkaç haftadır zaman zaman
Gözleri ile garip bakıyor .tarifi zor sanki havada sinek Görüyor onu takip etmeye Çalışıyor gibi .bunu yaparkende kafasını Öne arkaya hafif sola hafifçe sallıyor . Sanki kısa Süreli tik gibi. kendisinden Tam bir geri besleme alamıyorum .üzerinede gitmek istemiyorum .sorduğumuzda dalıyorum Diyor ama dalıyormuş gibi değil .geri besleme Güvenilir gelmedi bana .başka hiçbir Anormalliği Yok .keyfi yerinde enerjisi yerinde .1 yaşlarında falan zaman zaman garip bir şekilde dalıyordu . Ama sonradan geçti bidaha olmadı .birde 2-3 yaşlarında bir dönem kekeledi sonra geçti Tavsiyeniz görü şünüzü almak istedim . Tşk ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Petit Mall olabilir, kendiliginden iyilesir.. Tedavi gerekmez..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|