|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
inciboncukus ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inciboncukus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Şub 2017 Saat 22:52 |
sayın hocam 9 yasındaki oğlumun 3 gündür karın ağrısı şikayeti var. Önce çocuk doktoru elle muayene etti gaz var dediler. Geçmeyince ertesi gün başka der götürdüm. Usg istedi. Normal çıktı. Ağız kokusu var. Gece uyuyamadı kıvrandı. Ikı büklüm geziyor. Sıcak su iyi geliyor diyor. Göbek çevresinin ağrıdığını söylüyor. Ateşi de çıktı. Başka doktora götürdüm. Kan tahlili yaptı Wbc 16.34 crp 55 çıktı bağırsak enf dedi. Su...x antibiyotik ve Ateş düşürücü verdi. İshal yok. Ne yapalım hocam bu antibiyotiği kullanalım mı? Çok halsiz ve iştahsız. Çaresiz kaldık. Çok teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin, verilen hicbir ilaci kullanmayin.. EGER; Apandisit basliyorsa, 1- Gobek cevresindeki agri, SAG kasiga iner.. 2- Agri; gaz oldugunda, gelip-gecicidir, Apandistte, devamlidir hic gecmez ve bilakis siddeti gittikce artar.. Apandisit yonunden dikkatli olun, dedigim hususlari gorurseniz, dogru-durust bir hastaneye gidin. |
|
![]() |
|
inciboncukus ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inciboncukus
Evet. 3 gündür sürekli bir ağrı söz konusu. 3 doktora götürdüm. Apandisit şüphesini üçüne de söyledim. Öyle bir bulgu yok dediler. Ultrason da normal çıktı. Parazit olabilir mi hocam ya da ülser vs mide ile alakalı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Parazitlerde boyle siddetli agri olmaz! Siz genede benim sozumu unutmayin.. " Apandistte, devamlidir hic gecmez ve bilakis siddeti gittikce artar.."
Bu gece de; agri gecmedi ise, ve gaz cikarma, ishal durumu da OLMADI ISE; Apandisit olma ihtimali yuksektir. Cocuk Cerrahi gorsun.. Bir de; kan sayimi yapilirsa, ve Apandisit ise; WBC:20'nin ustune cikar.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Şub 2017 Saat 06:07 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inciboncukus
Hocam bu gece de geçmedi. Dün akşam yapılan testte Wbc 16.34 çıkmıştı. Teşekkürler hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inciboncukus
Bu sabah kusmus hocam. Pek bi şey yemediği için su çıkmış
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Benim icim rahat degil, bir daha gosterin.. Apandisit ciktimi da; "yok, Apandisit arkaya donmus mus de, yok barsaga yapisikmis da" dansoz gibi kivirirlar...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inciboncukus
Hocam. Kustuktan sonra rahatlamış. Ağrısı azaldı. Ayaklandı iştahı da yerine geldi. Keyfi yerine geldi ama tam olarak ağrı geçmiş değil. Apandisitten hala suphelenmeli miyim? Çok teşekkürler değerli vaktinizi aldım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|