|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Apsim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Şub 2017 Saat 00:06 |
Hocam 8.5 yasindaki kizimin disi curuk ve apse yapti.dis dokturuna goturduk.dr antibiyotik verdi 5gun sonra gelin cekelim dedi.kullanmaya basladik.5.gun gittigimizde hala apse inmemisti.2.kutu antibiyotigi verdi.disi hala bu sekilde biraz inmisti ama simdi yine boyle sis.ne yapacagimi bilmiyorum.resmi asagiya ekliyorum.
2.sorum da 7 yasindaki oglumun gelisimiyle ilgili oglum cok istahsiz zorla yogurt yediririm sut sever ama peynir yemez eti az da olsa sever ama 4 5 kasik yemekle doyar.boy ve kilosunu yazayim size.kilosu19.5 boyu da 116cm.ben 167 cm boyundayim esimde172cm hani biz de cok uzun degiliz ama oglum yasitlarina gore cok geri.sinifta arkadaslari bebek diyormus bu bizi cok uzdu.ne yapalim sizce.simdiden cok tesekkurler.iyi ki varsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Dis konusunu bilemem. 2- Ilk sayfada; "Boy-Kilo Cetveli"
var, oradan bakabilirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|