|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mhtpcmn ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şub 2017 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Şub 2017 Saat 17:55 |
Merhabalar Kadir Bey,
6 aylık bir kızım var. Kilo alımı aslıda fazla ama ben rahatsız değilim. Doğumdan beri ihtiyacına göre emzirdim. ama yanlış ama doğru. benim doğrum dogrultusunda davrandım hep. Aynı Demir ilacı konusunda olduğu gibi. devlet 4. aydan itibaren demir ilacı veriyor. ben kendi doktoruma rağmen de demir ilacını vermedim. alt dişlerini 4.5 aylıkken çıkardı ve o dönem ağır bir grip geçirdi. ateşi de hep 39du. kan tahlillerinde lökosit değeri yüksek çıktı. antibiotik verdi doktor. bi kac doktora da sordum o aralar... hepsi lökosit değeri normal değil antibiotik sart dedi. 10 gün kadar verdim. sizin yazılarınızdan sonra pişman oldum ciddi anlamda. bi mutluluğum var o da verilen öksürük ilaclarını almadım bile. çünkü öksürüğü yoktu. simdi 6 aylıkken üst disleri patladı. aynı gün 6 ay asılarını olduk. doktor demir eksikliği icin de kan tahlili istedi. kan tahliline baktıgımda bağısıklık düşük ve demir eksikliği görünüyor. bana göre yine dişlerden dolayı bir bağısıklık düşüklüğü. fakat bu arada yeşilimsi sümüksü kakası var. değerleri : ferritin: 16.45 20-200 demir bağlama: 482 250-450 Demir fe: 21 37-181 MPV: 6.9 9.4-12.5 NEU %: 23.2 38.3-71.1 PLT: 483 150-361 HCT: 35.2 35.5 - 55.4 LYM: 4.60 0.99-2.90 LYM %: 67.7 21.3-50.2 MCH: 25.5 26.8-33.2 MCV: 73 80-100 Bunlar da diğer değerler. Ben açıkcası kimseye güvenemedim bu konu da. Hele özel hastahanelere asla. kızıma gereksiz yere ilac ve vitamin vermek istemiyorum. bu konuda fikrinizi isterim Sevgiler |
|
<3
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayni suali 10 defa sormayin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|