|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mar 2017 Saat 13:58 |
Dr. Kadir Bey,
Son zamanlarda benim gecirdigim kurt sorunu vs cocuklardan emin olamamam ve uzun zamandır oglumu kontrole goturmedigim için bugun doktora gittik. Doktor oglumda bundan once hiç farketmedigini fakat bu sefer kalbinde ses ugultu dugdugunu soyledi. Bir kardiyolog ismi verid eko bakılacakmiş, ultrason. Dogumda hastanede de birsey demediler bize. Sadece bundan 3 ay kadar once hasta oldugında nefes alım sayısı cok artmıstı, 3 kere hastanede ventolin verdik. Ogljm 26 aylık gelişim geriliği yok |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Palavra.. Hicbir sey bulamadiklarinda; Kalp'de ufurum duyarlar!!! Bosverin... Isterseniz, emin olmak icin baska bir doktora gidin ama kalp icin bir sey demeyin.. Doktor ucreti, ECHO'dan ucuz nasil olsa!!!
|
|
![]() |
|
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Yarın bir doktora daha goturecegim. Hicbirsey demeyecegim ama bersey yoluna derse emin olmak için bir daha sorarım heralde..
Internette bakıyorumda eger bu dogru ise.. insallah palavradır... 2-3 hafta once 4-5 gun sadece geceleri atesi olmustu, dili beyazdı. Streptekok gecirmiş ve ben farkına varmadıgımdan boyle bir sonuca acmıs olabilir mi? Oglum 26 aylık.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Neden soruyorum; cunku gecen hafta doktora gittiğimde ilk defa bana dr kalbinde ufurum var dedi bana. 1 ay once atesli hasta oldugumda bunu ogluma gecirmiştim, o da atesli hasta oldu 5-6 gun.. ikimizde beta virusu almıs ve tedavi olmadıgımız için akır romatizma olmus olabilir miyiz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
".. beta virusu .." Bu komik tabiri nereden ogrendiniz??? 1- Virus degil BAKTERI..... 2- "Beta" diye bir cins akvaryum baligina denir, "Beta" diye bir bakteri yoktur... Bakterinin adi : Streptokok!! 3- Kalp Romatizmasi yapan turu: "A-Grubu,Beta-Hemolitik Streptokok"dur.. 4- Streptokok enfeksiyonlari; Okul caginda gorulur.. 5- Seneler boyunca, Streptokok enfeksiyonu gecirip, tedavi gormeyenlerde, 5-10 sene sonra "Akut Eklem Romatizmasi" gelisebilir.. BU devre 3 gun surer ve bir daha hayat boyu tekrarlamaz..AMA, enfeksiyonlar alinmaya devam ederse, bu sefer; gene bir 5-7 sene sonra," Kalp romatizmasi" gelisir.. 6- Ilk sayfadaki Yazarlar kisminda benim makalelerim arasinda: "Beta diye bir Virus.." makalemi okuyun. SAKIN; Turk doktorlarinin bu hastalik ile ilgili soyledigi hicbir seye inanmayin...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Okumustum yazmadan once yazınızı ama yine de virus yazmısım..
Bizim için ne onerirsiniz? Oglumu baska bir doktora goturiyim ve sormam gereken birsey var mı? Kendim için, bir test yaptırayım mı? (Bana da kalpte ufurum var demişti dr, kurt için gastroentoloji/iç hastalıkları dr'una gittiğimde.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sirf bunun icin gitmeyin, bir gittiginizde, bu konuyu da sorusturun.. Bakalim ne diyecekler. Kalbinde rahatisilik olan cocuklarda gelisme geriden gelir. Sizde bir Kalp hastaligi olsa, DOGUMDA belli olurdu... Son senelerde, nerede ise her hastaya; "kalpte ufurum var" diyorlar... Bu tamamen milleti turnike'ye sokmak icindir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Dr. Kadir Bey,
Ben bugun oglumu baska bir doktora goturdum. Ben hiçbirsey demedim. Hafif ufurum var dedi. Sun anda echo ya gerek yok. Bu tur ufurumler o anki hastalık vs nedeniyle de olabilir. Ben izleyecegim, eger yine duyarsam o zaman yollarım dedi. ne yapayım bu durumda? Simdıye kadar hiç duyulmamıs birsey neden bir anda duyulmaya baslandı? Cok sık dr. Kontrolune girmiyoruz ama en az 6 ayda bir goturdum. Ilk defa soylediler.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|