|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sağlıklı ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mar 2017 Saat 01:53 |
Hocam merhaba
Oğlum 6 aylık bu akşam hafif burun akıntısıyla uyudu,biraz önce uyandı çocuk nefes almakta çok zorlanıyor,havlar gibi öksürüyor,ağlarken sesi aşırı boğuk,krup mu sizce,3 yaşındaki abisi de hastaydı hala da öksürüyor ama böyle havlar gibi değil,belki de o büyük olduğu için hafif geçirdi,Hocam küçük için endişeliyim çocuk zor nefes alıyor ama çok şükür emiyor ne yapmalıyım acil doktora götüreyim mi? |
|
![]() |
|
Sağlıklı ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam uyuttum şimdi güzel de emdi ama uykusunda sürekli inler gibi ses çıkarıyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118622 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1/4 Ampul Decort kalcadan yaptirin.. Bir daha sikisirsa, soguk havaya cikarin. Bu konu ile ilgili eski cevaplari da okuyun.
|
|
![]() |
|
Hocam ilk gece soğuk havaya çıkardım,çok rahatladı uyudu,ertesi gün ateşi çıktı,Ateş hala ara ara devam ediyor en fazla 38.5 gördüm Ateş düşürücüte cevap veriyor bir daha sıkışma olmadı,öksürük var ama artık havlar gibi değil,doktora götürdüm ilaç vermedi ,ilk gece rahatlayınca iğneyi yaptırmadım,ne yapayım yaptırayım mı?Krup Ateş olunca tehlikeli yazmışsınız birkaç yerde
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118622 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iyi etmissiniz, aynen devam edin... Virutik oldugundan, antibiyotik gerekmez.. Cok sart olmadikca, atesini dusurmeyin. Tehlikeli diye bir sey YAZMADIM... Bir daha okuyun.. Sicak ortamda, oksuruk ve sikinti artar.. Ates olunca degil!!!!
|
|
![]() |
|
Evet Hocam dün bir daha okudum kusura bakmayın,teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|