|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ekim2016 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mar 2017 Saat 11:09 |
Merhaba Sayın Hocam,
değerli vaktinizi ve bilgilerinizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Hemen sorularımı yazayım: 1- 5, 11 ve 13 yaşında 3 çocuğum var. 13 yaşında olan kızım 163 cm boy, 56 kg. 1 hafta önce ara ara bağırsaklarım ağrıyor ve sayı çok olmamakla birlikte ara ara ishal gibi tuvalet yapıyorum dedi, önemsemedim ancak 2 gün önce 5 yaşındaki kızım (112 cm, 21 kg) de ara ara karnım ağrıyor deyip bu gece de hiç yapmadığı halde gece altını ıslatınca kurt olabilir mi diye endişelendim. Ağızda salya rastlamadım, sanırım yok ama elleri iki gündür pantalonunun iç çamaşırının içinde sanki önden arkadan kaşınıyor gibi, kaşınıyor demedi ama hiç böyle yapmazdı, farkettim. Sabah hemen Andazol şurup 10 ml en küçüğe tok iken verdim. 15 gün sonra tekrar 10 ml vereceğim, doğru mudur? 2- 13 yaşındaki büyükk kızım okulda tuvalet sıkıntı olur diye sabah içmedi onu da akşam 20 ml vereceğim dozaj doğru mudur? Kilo ve cesameti benden büyük ama 60 kilonun altında olduğu için 20 ml değil mi? 3- 11 yaşında ve 42 kilo olan oğlumun şikayeti yok ama tedbir amaçlı ona da 20 ml vereyim, uygun mudur? 4- Anne-baba bizler sabah 400 mg+15 gün sonra tekrar 400 mg, doğru mudur? 5- Andazolun farklı parazit türleri için farklı kullanım şekilleri varmış anladığım kadarıyla, kakada herhangi bir şey görmedim ama dış belirtilerden biz hangi parazit türü olduğunu ayırt edebilir miyiz? Testler bazen çıkmayabiliyor ve uzun sürüp yayılmayı arttırabiliyor. Çok eşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ucune 'de 2 olcek(20ml) verilecek.. 3 hafta sonra tekrar verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|