|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
azranınannesi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı azranınannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mar 2017 Saat 14:30 |
Hocam Merhaba. 55 günlük bir oğlum var. 2 - 3 gündür boğazına toz kacmis gibi devamli öksürüyor. Burun da hırıltılı var ama tıkalı değil, öyle olsa emerken zorlanirdi ikide bir ara verirdi nefes almak için. . Ama yinede sabah akşam serum fizyolojik ile temizliyorum öksürüğü olduğundan beri. Normalde antibiyotik için ates+dilde pas lekesi+ ve kötü koku üclüsunü biliyoruz. Sehtekarligin 3 evresini de sayenizde öğrendik. Öksürügu de asla kesmiyoruz. Söz konusu daha çok küçük bir bebek olunca teyit etmek istedim.. aynı şeyler bebek içinde geçerli mi hocam? Çok öksürüyor ama yine de bir müdahale de bulunmamali miyim?
Teşekkürler saygilar sevgiler. . Hocam birde migrenim var malesef ve bazen çok siddetleniyor. Parol alıyorum çok çok zorlanirsam ama fayda da etmiyor. Siz ne onerirsiniz hocam, günde 2 kez alsam sorun olur mu?
Düzenleyen azranınannesi - 28 Mar 2017 Saat 19:45 |
|
cennet kokulu kızım sana emanet ALLAH'IM
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118593 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Migren icin en iyi ilac; Novalgin Tablettir.. Gunde en fazla: 3x2 tablet alabilirsiniz.. Bebege sadece Serum fiz kullanin, her gun banyo yaptirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|