|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
barbaros430 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros430
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mar 2017 Saat 22:51 |
Hocam merhaba
Sosyal medyada bir doktorun paylasimini gordum ve kafam karisti.rotateq asisinin iki dozu arasinda max.8 hafta olmaliymis. Ben oglum icin (3-5-7 seklinde dusunerek)3.ayini bitirdigi hafta yani 27 subatta ilk dozunu yaptirmistim.subat 28 cektigi icin 4 aylik karma asilarini 30 martta yaptiracagim.bu durumda rotateq 2.dozuda 1 mayis pazartesiye kayacak o zamanda ilk doz ile ikinci arasinda 9 hafta olacak.var mi hocam bunun dogrulugu.ne yapmami onerirsiniz. Saygilar |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Max(maksimal) en fazla demektir... Minimal demek degildir ki!!!!! Yani 30 gun ara ile bile yapilabilir. Ayrica da; 8.5 aydan evvel asilanmayi bitirinde, nasil bitirirseniz bitirin.. Isin dogrusu: 2,4 ve 6.aylarda (RotaTeq icin gecerli), diger asilarla birlikte yapilmasidir. AMA; Turkiye'de, saglik calisanlari ve bunlari egitenler o kadar cahillerdir ki, bunun gibi sacma sapan doktorlar meydanlari bos bulunca boyle sacmalarlar.. Ayin; 31 veya 28 cekmesinin hicbir onemi yoktur.. RotaVirus asilari ile ilgili makalemi, yazarlar bolumunden okuyun.. Ben ne dersem, ODUR.. Oturupta, bana sahtekar doktorlarin zirvalarini anlatmayin.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|