Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Aşılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - rotateq zamani
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumrotateq zamani

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
barbaros430 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 135
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı barbaros430 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: rotateq zamani
    Gönderim Zamanı: 28 Mar 2017 Saat 22:51
Hocam merhaba
Sosyal medyada bir doktorun paylasimini gordum ve kafam karisti.rotateq asisinin iki dozu arasinda max.8 hafta olmaliymis.
Ben oglum icin (3-5-7 seklinde dusunerek)3.ayini bitirdigi hafta yani 27 subatta ilk dozunu yaptirmistim.subat 28 cektigi icin 4 aylik karma asilarini 30 martta yaptiracagim.bu durumda rotateq 2.dozuda 1 mayis pazartesiye kayacak o zamanda ilk doz ile ikinci arasinda 9 hafta olacak.var mi hocam bunun dogrulugu.ne yapmami onerirsiniz.
Saygilar
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118101
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2017 Saat 01:22
Max(maksimal) en fazla demektir... Minimal demek degildir ki!!!!! Yani 30 gun ara ile bile yapilabilir.
Ayrica da; 8.5 aydan evvel asilanmayi bitirinde, nasil bitirirseniz bitirin..
Isin dogrusu:  2,4 ve 6.aylarda (RotaTeq icin gecerli), diger asilarla birlikte yapilmasidir.
AMA; Turkiye'de, saglik calisanlari ve bunlari egitenler o kadar cahillerdir ki, bunun gibi sacma sapan
doktorlar meydanlari bos bulunca boyle sacmalarlar..
Ayin; 31 veya 28 cekmesinin hicbir onemi yoktur..
RotaVirus asilari ile ilgili makalemi, yazarlar bolumunden okuyun..  Ben ne dersem, ODUR..
Oturupta, bana sahtekar doktorlarin zirvalarini anlatmayin..

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.