|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Evlatkokusu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mar 2017 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evlatkokusu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mar 2017 Saat 21:01 |
Kadir hocam bılgılerınıze ıhtıyacım var oğlum uç bucuk yasında kan Tahlılı yaptırdım hocam bütün değerler sınırın ıcınde hgb sı ıse 11.7 Geldı doktor Hafıf kansızlık var Dedı demırıne baktılar 72 demır bağlama 226 ferrıtın 39,9 vıtamın b 12 300 Geldı doktor Hafıf kansızlık var ama ılaca gerek YÖK Bır ay sonra Gıne bakalım dedı tekrar yaptırdım ıkı ay sonra ordada hgb 10.7 referans 11/18hct 32.9 dusuk mcv 76 dusuk mch 24,7 dusuk Geldı hocam ıkı ayda demır deposu boşalırım yoksa başka Bır annemi turu olabılırmı dıgee degerlerı Hepsı normal hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117909 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hic mi bu konuda bir sey okumadiniz??? 10 seneden beri anlatiyorum... Turkiye'de; sahtekar doktor ve Laboratuvarlar, CETE halinde calisirlar.... Doktor ; hic gerekmedigi halde, haybeden gereksiz yere hastayi laboratuvara gonderir, o sahtekar Labortuvarda, 3.5 yasindaki cocugun HGB degerleri yanina; eriskin "Referans degerlerini" yazarak, size SAHTE rapor verir..Sahtekar doktorda, daha fazla tahlil ister, laboratuvari memnun eder, aylarca surunursunuz, duzeldimi diye tekrar tekrar tahliller yapilir.. Oysaki ortalikta ne Anemi vardir, nede baska bir durum.. Eriskin HGB referans araliklari: 13.5-16.5g/dL 2-5 yas arasi " " : 11.5-13.0g/dL dir.. Diger kan degerleride yasina gore normaldir.. Ikinci tahlilde kesin bir yamukluk var, baska bir yerde baktirin.. Ilk tahlil normaldi, anemi filan yoktu... Ikinci tahlilde, bir yamukluk olabilir, Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Mar 2017 Saat 04:03 |
|
![]() |
|
Evlatkokusu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mar 2017 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evlatkokusu
Hocam ortopedıyr götürdüm bu hafta ayakları gecelerı agrıyor Dıye Bırde Hafıf Iyce basma vardı orda hemogram ıstedıler ordada çıkan sonuçlar su sekılde başka Bır yerdedr baktırın demıstınız zya hgb 10.7 referans 10.7 14.4 wbc 9 mcv 76 mch 25,1 mchc33,0 hct 32,4 plt 268 mpv9,1 pdw10.4 pct0,24 mono%7,4 neut%57,1lym%31,3eo%4,1bosa%0,1rdw-sd38,8rdw-cw14,4hocam bu başka hastane sonuçları yaptırdığımda soguk algınlığına vardı ortopedı doktoru ben degeelendıremem dıger hemogramda Dedı cocukdoktorumuza gosterdım sonuçları oda Bıze aılenızde akdenız anemısı varmaktadır uç ayda Bır gr dusmus Dedı Benı korkuttu açıkcası hocam ıkı sene önce Kardesımı kaybettım mds mal hastasıydı suphelı konusunca doktorlar korkuyorum acaba Bır hastalıklı var Dıye burda yazdığım degerlede bozuk değer çıkmadı Hepsı referans ıcınde ama ordada hgb 10.7 Geldı hocam ama referans ıcınde Geldı anlamadım cvp sabırsızlıkla Beklıyorum hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117909 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu cahilleri kafaniza takmayin, bir halt bildikleri yok... Nasil Tibbiye'den cikmislar hayret!! Hicbir sey yapmayin. Sahtekar Laboratuvarlarin kurbani oluyorsunuz.. Sahtekar laboratuvarlar, cocuk kan degerleri yanina; Eriskin referans araliklarini yazarlar.. Bu pustlara kulak asmayin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evlatkokusu
Çok saolun Kadir hocam kıme güçleneceğimizi şaşırdık kımlerın elıne kaldık Iyı doktor bulmakta zor Allah sözden razı olsun saten maıl gondermıstım degerlerıne orda detaylı Bır sekılde yollamıştım sıze saolun Bırsey yok demıstınız çok teşekkürler hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|