|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
deryameryem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deryameryem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nis 2017 Saat 00:55 |
Hocam nolur cvpver ik n benim kızım altı aylık atopatik egzaması var uç tüp biri hipokort kullandım iki tanesi ultralan kremdi bi yaxinizdaokudm kortizon büyümesi ni yavaşlatıyor fye benim kızım şuan 8400 66 cm iki aydır hiç doğru düzgün kilo almıyor n ondanmi mi
|
|
SELAM
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119010 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
8,400gram; 9,5 aylik kiz cocuk kilosudur da ondan kilo almiyor.. Allahtan boyle bir kontrol mekanizmasi var.. Olmayanlarda obezite gelisiyor.. 1-2 ay sonra, kilosu normale inince istahi gene acilir. Boyu da iyi, 6,5 aylik boyu.. Kortizon krem olarak ve az bir alana suruldugu icin, Igne, surup veya Spreyler gibi yan etki gosteremez.. Gene Hipokort kullanin, SERIN tutun, basi terlemesin, her gun banyo yaptirin.. Portakal veya Mandalina suyu vermeyin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Nis 2017 Saat 06:20 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|