|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sedaaytunc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nis 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedaaytunc
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 May 2017 Saat 13:42 |
Merhaba hocam
Oglum 4 bucuk yasinda Geçen gün gripti Kan sayiminda hgb 10.8 referans değeri 11-14 Kansızlık mi var oğlumda?? Ferro şurup verildi
|
|
HAYAT ÇOCUKLARLA GÜZEL..............................................................................
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kullanin... Yada etli gidalarini arttirin... 2-3 ayda duzelme olmazsa; "Hemoglobin Elektroforezi" yaptirin..
|
|
![]() |
|
sedaaytunc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nis 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedaaytunc
O zamn kullanıyorum hergun et yiyen bir cocuk teşekkür ederim
|
|
HAYAT ÇOCUKLARLA GÜZEL..............................................................................
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedaaytunc
Hocam 4 bucuk yaşındaki oglum ateşi varken kani alındı. Bebekliğinden beri sizle büyüttüm kan ilaci hiç vermedim. Hergun et yiyiyo Akdeniz anemisinden mi şüpheleniyorsunuz??
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
'
2-3 ayda duzelme olmazsa; "Hemoglobin Elektroforezi" yaptirin..' Bu ne demek???
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedaaytunc
Tamamdır hocam anladim. Çok teşekkürler
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|