|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aysun6160 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 May 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysun6160
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 May 2017 Saat 11:38 |
Hocam merhaba Oğlumun 2 gündür el parmak uçlarının iç kısımlarında soyulma ve kızarıklık var.bugünde ayak baş parmağının tırnak kenarında oldu bunun dışında vücudunun herhangi bir yerinde herhangi bir kızarıklık soyulma vs yok.3 hafta öncesinde gözleri konjoktivit olmuştu oftalmotrım ve fucithalmic kullandım.yaklasık 10 gündür de burun akıntısı öksürük ve balgamı var.dişte çıkarıyor üstten.parmaklarındaki soyulmalar neden olabilir bir hastalık belirtisi midir yoksa tahrişe bağlı olabilir mi bu arada oğlum 8 aylık 2850 gr 49 cm olarak doğdu.7 aylıkken 8560gr ve 72,5 cm idi.sadece anne sutu aldı 6.ayını doldurduktan sonra ek gıdaya başladım.aldıgı ek gıdalarla alakalı olabilir mi hocam devit 3 ve ferrum demir damlası kullanıyorum şimdiden cevabınız için cok teşekkürler hayırlı günler.. |
|
![]() |
|
aysun6160 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 May 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysun6160
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118000 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Parmak emdigi icin olabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|