Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - el parmakları soyulma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumel parmakları soyulma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aysun6160 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aysun6160 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: el parmakları soyulma
    Gönderim Zamanı: 11 May 2017 Saat 11:38

Hocam merhaba

Oğlumun 2 gündür el parmak uçlarının iç kısımlarında soyulma ve kızarıklık var.bugünde ayak baş parmağının tırnak kenarında oldu bunun dışında vücudunun herhangi bir yerinde herhangi bir kızarıklık soyulma vs yok.3 hafta öncesinde gözleri konjoktivit olmuştu oftalmotrım ve fucithalmic kullandım.yaklasık 10 gündür de burun akıntısı öksürük ve balgamı var.dişte çıkarıyor üstten.parmaklarındaki soyulmalar neden olabilir bir hastalık belirtisi midir yoksa tahrişe bağlı olabilir mi bu arada oğlum 8 aylık  2850 gr 49 cm olarak doğdu.7 aylıkken 8560gr ve 72,5 cm idi.sadece anne sutu aldı 6.ayını doldurduktan sonra ek gıdaya başladım.aldıgı ek gıdalarla alakalı olabilir mi hocam devit 3 ve ferrum demir damlası kullanıyorum şimdiden cevabınız için cok teşekkürler hayırlı günler..

Yukarı Dön
aysun6160 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 10
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aysun6160 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 May 2017 Saat 13:30
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118000
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 May 2017 Saat 19:19
Parmak emdigi icin olabilir.  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.