|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gulseno1212 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Oca 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gulseno1212
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Haz 2017 Saat 14:42 |
Değerli hocam 20 aylık olan kızımın yüz ve vücudunda fotoğraflarda görülen kızarıklıklar belirdi.1 hafta önce başladı bu kızarıklıklar. Daha önce de alerjik ürtiker olduğundan zrytec vermeye başladım.Ancak bugün itibariyle sayısı fazlalaşmaya başladığından size danışmak istedim. Saygılarımla https://i.hizliresim.com/pWRYVq.jpg
https://i.hizliresim.com/Ddlkrl.jpg https://i.hizliresim.com/Pr5EAb.jpg |
|
ikiz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allerji ile HIC ama HIC alakasi yok...
Bu sual nerede ise, son 10 gunden beri HERGUN soruluyor.. HIC mi okumuyorsunuz?? Cutis Pilaris denilen bir deri ozelligi..
|
|
![]() |
|
gulseno1212 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Oca 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gulseno1212
Sevgili hocam
Hiç okumaz mıyım?Size yazılan vakalardan ve makalelerinizden arşiv oluşturdum.Sıkı takip etmeye çalışıyorum.Bana gıda alerjisini düşündüren çıkan lekelerin kısa sürede kaybolması.Beslenmelerini sizin yönergelerinize göre (et ve sütü garantiledikten sonra ne tıkıştırabilirsem şeklinde) ayarlıyorum. Ancak özellikle bazı meyvelerden sonra şeftali hurma gibi lekelenmeler olmakta bir süre sonra kaybolmaktadır.Size yazmamın sebebi bazı yazılarda proteinin fazla alınması karaciğeri yorduğundan bahsedildiğinden (bazen verdiğim et miktarı da fazla ( 2 köfte büyüklüğü kadar et ) olabilmekte) endişe duydum.Zira alerji şurubu vermekte iken bile lekelenmeler olmaktadır.Karaciğer yoğunluğunu nasıl anlayabiliriz hocam? Sabrınız ve değerli düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. |
|
ikiz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Felsefeniz; YANLIS!! Bu sorduklarinizin; hicbir ilmi dayanagi yok.. Hele allerji ile, hic alaksi yok.. Siz; Turk halkinin, "ET yediginimi" zannediyorsunuz???? Oyle bir sey olsa, kahvaltida bile et ve etli urun yiyen Amerikalilarda olurdu!!! Et aleyhinde duyduklarininz, eski insanlarin UYDURMALARIDIR.. Cocuklar cok yemesin ve masraf olmasin diye uydurulmustur!!! 1- Peyniri katik yap. Yapmazsan "kurt" olur. 2- Sucuk, pastirma cig yenmez, "kurt" yapar... 3- Et cok yenmez Karacigere dokunur.. 4- Yazin Yumurta yenmez!!! 5- Dondurma bogaza dokunur!!! (Dunya 'da bir tek Turkler, sogugun hastalik yapacagina inanirlar) 6- Sut 'dokanir'..... (Koyden sehire gocerken, inegini getiremedigi icin, sehirde sute para vermek, agirina gider!!! Siz eski insanlari dinlemeye devam ederseniz, basiniz ( daha ziyade cocugun) daha cok belaya girer.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|