|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nilaysarisaman ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Haz 2017 Saat 23:43 |
https://i.hizliresim.com/mkPy4V.jpg hocam merhaba, tatildeyiz ve kızımın göbek deliğine kum kaçmış oynamış oynamış sonunda böyle oldu ama tabiki ben başka şey olabilir mi diye dusundum ve mikrop kapar mi die kulak pamuğuna baticon sürüp oraya sürdüm, çok hafif su da var, denize girmesinde sakınca olur mu ya da havuza çok tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Batticon surdukten sonra resim cektiginiz icin; bir sey anlasilmiyor.. Akinti varsa; her deniz/havuz'dan sonra, sadece kolonya surun.
|
|
![]() |
|
nilaysarisaman ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
Baticonsuz hali https://i.hizliresim.com/mkPy62.jpg
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kasima sonucu derisi siyrilmis.. Gunde:2 defa, kolonya ile silip, Madecassol pomat surun.. Deniz'e girerse, islemi tekrarlayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|